Γιόρτασε την άνοδο στην Α2 ο Γ.Σ.Τυρνάβου

ΙΩΑΝ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: ΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2020 21:29

Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, η διοίκηση και οι παίκτες της ομάδας Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου γιόρτασαν την άνοδο της ομάδας από τη Β’ ΕΣΚΑΘ στην Α2.


Ήταν μια προσφορά-πριμ της φανατικής φιλάθλου της ομάδας κ. Χριστίνα Κουσιού προς τους παίκτες, οι οποίοι θέλησαν ν’ απολαύσουν τη νίκη στο «Πανελλήνιο» του Σπύρου Ντίτσια.
Ο υπεύθυνος του τμήματος Μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Ιωάννης Ευαγγέλου ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για την τιτάνια προσπάθεια που έκαναν και ανέδειξαν την ομάδα πρωταθλήτρια.
Μιλώντας στην «Ε» ο κ. Γιάννης Ευαγγέλου και απαντώντας σε ερώτηση για τους στόχους της επόμενης αθλητικής περιόδου τόνισε: «Ο στόχος της ομάδας για τη νέα αθλητική περίοδο είναι καθαρά ο πρωταθλητισμός και για τον λόγο αυτό η διοίκηση σηκώνει ψηλά τον πήχη για την απόκτηση νέων παικτών». Ο κ. Ευαγγέλου ενημέρωσε επίσης ότι έχουν αποκτηθεί τέσσερις νέοι παίκτες, η επίσημη παρουσία των οποίων θα γίνει άμεσα.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ιωάννης Κόκουρας και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Λάσκος Β. Μανδηλάς. Ο κ. Κόκουρας συνεχάρη τη διοίκηση του Γυμναστικού Τυρνάβου, το προπονητικό τιμ και φυσικά τους παίκτες για την επιτυχία της ανόδου, σημειώνοντας με έμφαση ότι: «Ο ίδιος προσωπικά και ο Δήμος Τυρνάβου στο σύνολό του στηρίζουν έμπρακτα όλα τα αθλητικά σωματεία συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητισμού, που σημαίνει παράλληλα και πολιτισμός».
«Η βραδιά συνεχίστηκε στη Λάρισα στο μπαρ «Barley» του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας κ. Θεόδωρου Καρρά.

 

Τύρναβος (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass