Ανανέωσαν το ραντεβού τους Ριζούλης και Αγγέλου

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2020 20:00

Δύο συναντήσεις είχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λάρισα Θοδωρής Ριζούλης και ο τεχνικός Βαγγέλης Αγγέλου σχετικά με το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.


Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους και θα συναντηθούν εκ νέου σε δέκα μέρες. Πάντως όπως ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, μέχρι τη νέα συνάντηση των δύο ανδρών, η ομάδα δεν προτίθεται να μιλήσει με κανέναν άλλο προπονητή.
Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Λάρισα: «Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα δύο συναντήσεις ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου.
Με εκατέρωθεν σεβασμό και εκτίμηση, συζητήθηκαν τα δεδομένα της νέας αγωνιστικής περιόδου και οι προοπτικές ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, αφού αναλύθηκαν όλες οι, μέχρι τώρα, γνωστές παράμετροι. Το ραντεβού των δύο πλευρών ανανεώθηκε για μετά από 10 ημέρες, όταν θα έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την εικόνα του νέου πρωταθλήματος και αφού στο μεσοδιάστημα ο κ. Ριζούλης θα έχει ολοκληρώσει μια σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, όπου και θα διαπιστώσει τις προθέσεις τους. Μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον κ. Αγγέλου, που έχει τεράστιο μερίδιο στην περσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας, η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ δεν προτίθεται να μιλήσει με κανέναν άλλο προπονητή, καθώς προτεραιότητά της είναι να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη συνταγή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass