Κοντά στον τίτλο η Μπάγερν Μονάχου

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2020 20:30

Πρόβα… τίτλου έκανε η Μπάγερν Μονάχου, δείχνοντας το «μέταλλό» της στο «σπίτι» της Μπορούσια Ντόρτμουντ και με τη χθεσινή νίκη της με 1-0 στο «Signal Iduna Park» δείχνει να «καθαρίζει» πλέον τον δρόμο της προς έναν ακόμη τίτλο της «Bundesliga», καθώς πήρε προβάδισμα 7 βαθμών από τους δεύτερους Βεστφαλούς, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.


Στο άδειο «κάστρο» της Ντόρτμουντ, η παρέα του Χάαλαντ μπήκε δυνατά κι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Νορβηγό εκτελεστή στο 1’ και τον Μπραντ στο 4’, όμως η άμυνα των Βαυαρών κράτησε το «μηδέν» στα μετόπισθεν.
Όσο περνούσε η ώρα, η Μπάγερν άρχισε να ισορροπεί το ματς, έχασε τις δικές της ευκαιρίες με τους Λεβαντόφσκι (11’), Γκνάμπρι (19’) και Κομάν (24’) κι εν τέλει πήραν το προβάδισμα με εξαιρετικό σε σύλληψη κι εκτέλεση... σκαφτό του Κίμιχ στο 43’.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ πίεσε χωρίς αντίκρισμα, όμως εκείνη που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία ήταν η Μπάγερν στο 83’, όταν το σουτ του Μίλερ έξω από την περιοχή «σταμάτησε» στο δοκάρι.
Η Ντόρτμουντ είδε επίσης τον Έρλινγκ Χάαλαντ να γίνεται αναγκαστικά αλλαγή λόγω ενός τραυματισμού στο 72’ της αναμέτρησης.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Πίστσεκ (80’ Γκέτσε), Χούμελς, Ακάντζι, Ασράφ Χακίμι, Γκερέιρο, Ντιλέινι (46’ Τζαν), Νταχούντ, Μπραντ (46’ Σάντσο), Αζάρ, Χάαλαντ (72’ Ρέινα).
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ (85’ Ερνάντεζ), Αλάμπα, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Κομάν (73’ Πέρισιτς), Μίλερ, Γκνάμπρι (87’ Χάβι Μαρτίνες), Λεβαντόβσκι.

 

ΣΗΜΕΡΑ
Λειψία-Χέρτα Βερολίνου
Χοφενχάιμ-Κολωνία
Φορτούνα Ντίσελντορφ-Σάλκε
Άουγκσμπουργκ-Πάντερμπορν
Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass