Euroleague: Συνέχεια μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2020 19:35

Την επανέναρξη της διοργάνωσης, με το υπάρχον φορμάτ, μόλις πάντως το επιτρέψει η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες των ομάδων της Euroleague στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες.

Πρόθεση δηλαδή των εκπροσώπων των ομάδων είναι να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος και εν συνεχεία οι οκτώ πρώτες ομάδες της κατάταξης να δώσουν αγώνες πλέι οφ, με τις τέσσερις ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση να διεκδικήσουν το τρόπαιο στο φάιναλ φορ. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί μετά τις αρχικά προγραμματισμένες ημερομηνίες του Μαΐου. Η συχνότητα των παιχνιδιών ενδέχεται να συμπυκνωθεί, εάν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο. Το ίδιο ισχύει και για το EuroCup.
Στη Euroleague αποφάσισαν παράλληλα πως θα συνεχίσουν να σχεδιάζουν εναλλακτικό σύστημα διεξαγωγής, το οποίο όμως θα ενεργοποιηθεί μόνο εάν το απαιτήσει η κατάσταση.
Την ίδια ώρα, η Euroleague θα προβεί σε προτάσεις κοινών πολιτικών και αρχών αναφορικά στα νέα οικονομικά δεδομένα που θα προκύψουν λόγω της διακοπής των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, τόσο στην Ένωση Παικτών όσο και στο Προεδρείο των Προπονητών. Συζητήθηκε και η πιθανή επιστροφή των παικτών και των προπονητών στις πόλεις της χώρας τους (ήδη ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επέστρεψε στο Βελιγράδι από την Κωνσταντινούπολη), συμπεριλαμβανομένης της προσαρμογής των μισθών κατά τη διάρκεια των αναστολών των αγώνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass