ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ:

Περιμένουμε και ελπίζουμε…

«ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ» ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2020 22:03

Στα σπίτια τους παραμένουν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, περιμένοντας ο εφιάλτης του κορονοϊού να περάσει το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψουν πάλι στις προπονήσεις.

Το ίδιο κάνει στο μέτρο του δυνατού και ο γενικός αρχηγός των «κυανόλευκων» Μιχάλης Μπίζιος, ο οποίος μόνο για τα απαραίτητα κινείται εκτός τειχών, λαμβάνοντας πάντα τα κατάλληλα μέτρα και εφαρμόζοντας τις οδηγίες των ειδικών. Για τη διαμορφωθείσα κατάσταση, ο κ.Μπίζιος σε χθεσινές του δηλώσεις, τόνισε τα εξής: «Περιμένουμε και ελπίζουμε, πως θα δούμε φως στο τούνελ. Αυτά που ζούμε είναι αναμφισβήτητα πρωτόγνωρα και όλοι έχουμε υποστεί σοκ. Ποιος το περίμενε πως ένα μήνα περίπου πριν το Πάσχα, δεν θα μιλούσαμε καθόλου για ποδόσφαιρο. Όλοι μας πλέον συνειδητοποιούμε με τις εφιαλτικές εικόνες που βλέπουμε, πως πάνω από όλα είναι η υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό. Αν δεν έχεις την υγειά σου, δεν μπορείς να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, που είναι λίγες».
-Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα;
«Αν το γνώριζα, θα τα έλεγα και θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Κανένας ακόμη δεν ξέρει τι μας ξημερώνει και φυσικά ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο. Προέχει να βρεθεί το φάρμακο για τον κορονοϊό και μετά, θα δούμε, πώς θα βρούμε και πάλι τους κανονικούς ρυθμούς. Εμείς περιμένουμε μέχρι τις 27 του μηνός, για να έχουμε νεότερη ενημέρωση από την Πολιτεία αν και είναι πιθανή η παράταση μέχρι τις 10 Απριλίου. Υπάρχουν ομάδες και στην πρώτη κατηγορία που έχουν τις δυνατότητες και τον κατάλληλο εξοπλισμό, να διαχειριστούν σε καλύτερο βαθμό την κατάσταση. Εμείς προσπαθούμε με συχνές επικοινωνίες και με πρόγραμμα που δόθηκε από τον γυμναστή, να βρίσκονται στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας τα παιδιά».
-Θα διεξαχθούν κανονικά πλέι οφ και πλέι άουτ, στη Super League 2;
«Θέλω να πιστεύω πως θα διεξαχθούν, μετά τις 15 Μαΐου και ενδεχομένως να γίνονται και μονοί αγώνες. Μπορεί να γίνονται και αγώνες συνεχόμενοι, Τετάρτη, Κυριακή. Θα το δούμε αυτό αν υπάρχει και το ανάλογο χρονικό περιθώριο, καθώς πάνω από όλα είναι η υγεία και μετά όλα τα άλλα προγραμματίζονται…».
*Ο Μιχάλης Μπίζιος που είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, προσπαθεί αυτό να το μεταφέρει και στους παίκτες, με τους οποίους συχνά έχει επικοινωνία, όπως και με τον τεχνικό της ομάδας Αριαν Μπελά, ο οποίος… πολεμάει τον ιό στα Γιάννινα.
*Στη φωτογραφία με τα απαραίτητα γάντια την ημέρα που έγινε η απολύμανση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και ήταν παρών στην όλη διαδικασία.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass