Οι ιατροί της Serie Α είναι αντίθετοι για άμεση επιστροφή στις προπονήσεις

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2020 22:24

Κάθετα αντίθετοι με το ενδεχόμενο άμεσης επιστροφής των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις, είναι οι επικεφαλής των ιατρικών επιτελείων στις ομάδες της γειτονικής χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και ο Νίκος Τζουρούδης, που εργάζεται στη Γιουβέντους. Με

ανακοίνωση που εξέδωσαν και μετά από τα δύο νέα κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες της Φιορεντίνα, οι ιατροί των ιταλικών ομάδων είναι απόλυτοι στις απόψεις τους: «Εκφράζουμε τη μεγάλη ανησυχία μας σχετικά με την προστασία της υγείας του προσωπικού των συλλόγων, σε περίπτωση επανέναρξης των προπονήσεων. Επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει οι παίκτες να επιστρέψουν στη δράση, πριν καταστεί σαφής η βελτίωση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που υπάρχει» Εκτός από τις δύο περιπτώσεις στη Φιορεντίνα, από τον κορονοϊό έχουν προσβληθεί πέντε παίκτες της Σαμπντόρια κι ένας της Γιουβέντους, ενώ οι αρμόδιες Αρχές, αποφάσισαν την αναστολή κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας μέχρι τις 3 Απριλίου. Ωστόσο, η ένωση ποδοσφαιριστών της γειτονικής χώρας, κατήγγειλε «πιέσεις» από τους συλλόγους για επιστροφή στις προπονήσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass