Προπονήσεις στο… άγνωστο

ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2020 15:04

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο μετά τις συνεχείς προκλήσεις από την πλευρά της Τουρκίας, ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται με αύξηση κρουσμάτων, οι αθλητικές εγκαταστάσεις βρίσκονται υπο περιορισμό αλλά και στην ΑΕΛ έχουν τα δικά τους προβλήματα και αυτά αφορούν στην εκκίνηση των πλέι-άουτ.


Η ομάδα αυτή τη στιγμή κάνει προπονήσεις στο… άγνωστο καθώς κανένας δεν μπορεί να προσδιορίσει με σαφήνεια την ημερομηνία έναρξης αφού όλα θα εξαρτηθούν από την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το πρωτόδικο -7. Εφεση κατέθεσε και η Ξάνθη για το δικό της -12, ωστόσο έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης κατατέθηκε τη Δευτέρα (9/3) τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από τον Πανιώνιο και την ΑΕΛ. Οι «ερυθρόλευκοι», οι Νεοσμυρνιώτες και οι «βυσσινί» ζητούν τον υποβιβασμό των «ασπρόμαυρων» και των ακριτών, θεωρώντας ότι αυτή η ποινή θα έπρεπε να επιβληθεί και όχι η αφαίρεση βαθμών που προέκυψε από την κυβερνητική τροπολογία. Και τούτο διότι η τροπολογία δεν πέρασε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, συνεπώς θα έπρεπε να ψηφιστεί πρώτα και να τεθεί σε ισχύ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όχι από την τρέχουσα. Επομένως, οι τρεις ομάδες ζητούν με την έφεσή τους να τιμωρηθούν με υποβιβασμό οι Θεσσαλονικείς και οι Θρακιώτες για τις υποθέσεις τους.
Πληροφορίες θέλουν μόλις ανακοινωθεί η απόφαση της έφεσης να γίνεται η κλήρωση την επόμενη μέρα και στη συνέχεια να αρχίσουν τα πλέι άουτ. Το διάστημα που θα μεσολαβήσει από το τέλος της κανονικής περιόδου μέχρι την έναρξη των πλέι άουτ είναι αρκετά μεγάλο και σίγουρα δεν μπορεί να γνωρίζει κανένας σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούν οι ομάδες. Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου που επέστρεψε από τη Σερβία -οι λόγοι του ταξιδιού δεν διέρρευσαν- άρχισε να προπονεί τους ποδοσφαιριστές καθημερινά και το μόνο ρεπό θα δοθεί την ερχόμενη Κυριακή. Στις προπονήσεις δεν παίρνει μέρος ο τραυματίας Νούνιτς, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του.

ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Την απόφαση όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις τις επόμενες δύο εβδομάδες να γίνουν χωρίς κόσμο πήρε η κυβέρνηση, επηρεάζοντας μεταξύ άλλων και τη Super League 1. Η διοργανώτρια ανακοίνωσε τη Δευτέρα (9/3) ότι, μετά την απόφαση, αν δεν αλλάξει κάτι, η 1η και η 2η αγωνιστική των πλέι οφ θα γίνουν χωρίς παρουσία κόσμου. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρόγραμμα των δύο αυτών αγωνιστικών υπάρχουν μεταξύ άλλων και τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τα πρωταθλήματα υποδομών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Γνωστοποιείται ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β’ 726) και ετέθη σε ισχύ η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 15954 Κοινή Υπουργική Απόφαση περί επιβολής μέτρων σε σχέση με τον κορονοϊό COVID-19. Σύμφωνα με το άρθρο 1 αυτής επιβάλλεται ”προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, από 9.3.2020 έως και 22.3.2020, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα στην από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19”. Ως εκ τούτου και εφόσον η ως άνω Κοινή Υπουργική Απόφαση δεν ανακληθεί ή τροποποιηθεί, οι αγώνες της 1ης και 2ης αγωνιστικής των play-off του Πρωταθλήματος Super League που έχουν ορισθεί για διεξαγωγή για τις 14,15, 21 και 22 Μαρτίου, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών. Το ίδιο ισχύει αναφορικά και με αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League (K19, K17 και Κ15) που έχουν προγραμματισθεί για διεξαγωγή μέχρι και την 22/3/2020».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass