Επλεξε το εγκώμιο του Παραφέστα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΜΑ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 21:48

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την πόλη μας, αλλά και για τον αγαπημένο μας Ατρόμητο, να κοσμεί με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας ο Τάκης Παραφέστας, αρχηγός της Κυπελλούχου ΑΕΛ το 1985 και πάνω απ’ όλα ένας εξαίρετος άνθρωπος».


Τα λόγια του δημάρχου Παλαμά Γιώργου Σακελλαρίου, στην κοπή της πίτας-χορού του Ατρομήτου που έγινε φέτος σε πολυεπίπεδη συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ηρακλή Παλαμά, είναι δείγμα του σεβασμού στο πρόσωπο του παλαίμαχου παίκτη των «βυσσινί», τον οποίο λατρεύουν στην κυριολεξία, στη γειτονική κωμόπολη της Καρδίτσας.
Την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν ο πρόεδρος του Ατρομήτου κ. Βάιος Τσούπος και ο υπεύθυνος του Ηρακλή κ. Βαγγέλης Τρουβάς, οι οποίοι αφού ευχαρίστησαν όλους τους παρευρεθέντες για την παρουσία τους στον χορό, έκαναν μια σύντομη αναφορά στις δράσεις των δύο ομάδων, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.
Ακολούθησε η απονομή δύο τιμητικών πλακετών. Αναλυτικά τιμήθηκαν:
- Από τον πρόεδρο του Ατρομήτου κ. Βάιο Τσούπο, ο κ. Τάκης Παραφέστας, ενώ δόθηκε τιμητική πλακέτα στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά, για το εξαιρετικό κοινωνικό και εθελοντικό έργο το οποίο προσφέρει. Την πλακέτα παρέλαβε (απόντος -λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων- της ψυχής του συλλόγου, του προέδρου κ. Αλέξανδρου Γκαζούνη) ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Παλαμά, κ. Σπυρίδων Μπενέκης από τον υπεύθυνο της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά (και γενικό γραμματέα του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Παλαμά, Ευάγγελο Τρουβά).
*Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός του δημάρχου Παλαμά κ. Γιώργου Σακελλαρίου, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γεώργιος Κώτσος, η περιφερειακή σύμβουλος (εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας) κ. Λία Ρογγανάκη, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Νούλας, ο πρόεδρος ΔΟΠΑΠΑΠ κ. Βάιος Μπακαβέλος, η αντιδήμαρχος κ. Ράνια Φούντα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιφιγένεια Πετροπούλου, ο πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κ. Απόστολος Μοσχόπουλος, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κ. Αθανάσιος Τσίντζας, η πρόεδρος της «Φλόγας» Καρδίτσας κ. Δώρα Γαρίτου και ο ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και πρώην διεθνής διαιτητής κ. Δημήτριος Γκόλιας.
*Τις πίτες ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος Γιολδάσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass