Αναβολές λόγω κορονοϊού

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2020 18:17

Σε εφαρμογή των νέων προληπτικών μέτρων για το νέο κορονοϊό, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, Pre League Γυναικών, Α2 Ανδρών και Γυναικών, που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν έως και τις 22 Μαρτίου 2020, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.


Επίσης η ΟΧΕ αποφάσισε να αναβληθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Διομήδη Άργους, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Μαρτίου, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη μετάθεση της 21ης αγωνιστικής. Όμως, το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου (19:00).
Επιπλέον η ΟΜΑΕ προχώρησε στην αναβολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του μηχανοκίνητου αθλητισμού αυτοκινήτων μέχρι και τις 22 Μαρτίου, ο ΣΕΓΑΣ ανέβαλε τον 9ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 22 Μαρτίου, ενώ σύμφωνα με απόφαση της ΕΟΕ η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» στην Αρχαία Ολυμπία, μεθαύριο Πέμπτη 12 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί χωρίς θεατές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass