Εύκολα ο Ηρακλής Λάρισας

Νίκησε εκτός έδρας τον Δία Δίου με 3-1

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2020 17:26

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ηρακλής Λάρισας κέρδισε εκτός έδρας τον Δία Δίου με 3-1 και επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη έπαιξε με αποφασιστικότητα και έκανε από την αρχή φανερές τις προθέσεις της απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που μετά από αυτό το αποτέλεσμα βλέπει το όνειρο της παραμονής να σβήνει οριστικά.
Οι «κυανόλευκοι», που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, άνοιξαν το σκορ στο 28’ με τον Μουξιό, ενώ στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Φώτος, ο οποίος με δύο γκολ στο 74’ και στο 82’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3 και ουσιαστικά έβαλε τέλος στην αναμέτρηση.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-3 στο 88’ με το πέναλτι του Μανίκα.
Στα αξιοσημείωτα για την ομάδα του Ηρακλή Λάρισας καταγράφεται το γεγονός ότι παρά τις ελλείψεις με τις οποίες παρατάχθηκε στο παιχνίδι είχε λύσεις από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας όπως Παπαδάκος, Μπαλαμώτης και Χριστακέας που πήραν την ευκαιρία που τους έδωσε ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης.
ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Π. Παρασίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Παπαστεργίου, Παπαγιαννόπουλος, Σαφέτης, Μαυρίδης, Καλουσίδης, Νάκας, Μανίκας
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Ναρίνογλου (60’ Μπαλαμώτης), Γιαννακόπουλος, Σκαφιδάς, Τάρτας, Νεμπεγλέρας, Τσαπατόρης (68’ Φώτος), Μανιώτης, Μουξιός (80’ Χριστακέας), Παπαδάκος (70’ Ζαφειρίου), Γκιουρσάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass