Απολύμανση σήμερα και αύριο στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Λάρισας

Γ. ΚΟΥΡΔΗΣ: «ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ…»

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2020 16:38

Πρόγραμμα απολύμανσης σε όλους του χώρους του ΕΑΚ Λάρισας αρχίζει από σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο από την επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας, ύστερα από έγγραφο που έστειλε σε όλα τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης του νέου κορονοϊού.


Η επιτροπή διοίκησης του ΕΑΚ από σήμερα αρχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμα, για το οποίο ο πρόεδρος Γιάννης Κουρδής μάς δήλωσε: «Θα εφαρμόσουμε τις οδηγίες του υπουργείου με στόχο οι εγκαταστάσεις να είναι ασφαλείς για τους εκατοντάδες αθλούμενους που τις χρησιμοποιούν καθημερινά. Γνωρίζουμε ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις είναι ο χώρος που έρχονται σε επαφή πολλά άτομα και γι’ αυτό επιταχύναμε τις διαδικασίες απολύμανσης.
Σήμερα στη 1.30 μ.μ. θα γίνει απολύμανση στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων και στο κλειστό του Αλκαζάρ. Στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων θα γίνει απολύμανση και στα ταπί λόγω του ιδρώτα των αθλητών. Επίσης θα ακολουθήσει το κολυμβητήριο όπου εκεί θα γίνονται πιο τακτικά απολυμάνσεις.
Οι χώροι που γίνεται απολύμανση δεν θα δίνονται σε χρήση για μια περίπου ώρα μετά το τέλος των εργασιών. Η υγεία και η ασφάλεια των φιλάθλων, των παραγόντων, των παικτών, του προσωπικού και των συνεργατών μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass