ΣΑΝ ΤΟ…ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΕΛ 1-2

Πιο εχθρικό δεν γινόταν…

*Εκπληκτικό γκολ πέτυχε ο Γκέρτι Χοτζάλι. Καλά δείγματα από τη λαρισινή ομάδα * Πρόσωπο του αγώνα ο Λαρισαίος Σταυράκης(έχει καταγωγή από το Αρμένιο)

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2015 8:00

 

 

 

Πιο εχθρικό παιχνίδι από το προχθεσινό κατ’ ευφημισμόν φιλικό αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 1-2 δεν μπορούσε να υπάρξει… Δυστυχώς ενώ το αγωνιστικό μέρος της αναμέτρησης ήταν πολύ καλό (εκπληκτικό γκολ από πλευράς ΑΕΛ από τον Γκέρτι Χοτζάλι που έκανε ο 0-1, αρκετά καλή εμφάνιση της λαρισινής ομάδας, απίστευτες αποκρούσεις του Λαρισαίου τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου Άγγελου Σταυράκη ) την παράσταση έκλεψαν τα επεισόδια που έγιναν πριν την αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα για δέκα λεπτά. Αυτά τα γεγονότα αδίκησαν την εικόνα της ΑΕΛ.

Για τέταρτο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι η ΑΕΛ  δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Ο Σέρβος τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς κάνει μια πολύ καλή και ποιοτική δουλειά(επηρεασμένος από το γαλλικό πρωτάθλημα) η οποία δείχνει τις προσπάθειές του να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο με διαρκή πίεση και να ευχαριστήσει τον κόσμο αφού γνωρίζει ότι είναι αρκετά απαιτητικός.

Στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι ξεκίνησε με 4-3-3 έχοντας τρία αμυντικά χαφ(Μπανούση, Αναστασόπουλο, Ναγιάρ) καί στην επίθεση τον Τσιμπάμπα με πλάγιους τους  Χοτζάλι( αριστερά) και Ουρτάδο(δεξιά) που έκλειναν διαρκώς προς τα μέσα.

Μάλιστα αν στη Νίκη Βόλου δεν υπήρχε ο Λαρισαίος τερματοφύλακας(γεννήθηκε στο Αρμένιο και έπαιξε μεταξύ άλλων σε Δόξα Αρμενίου, Ηρακλή Χάλκης και Δωτιέα Αγιάς την περσινή περίοδο) Άγγελος Σταυράκης θα βλέπαμε ένα πολύ μεγάλο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ο Ντόστανιτς έπαιξε με 4-2-3-1 έχοντας πίσω από τον Μαρουκάκη αρχικά τον Μπουντόπουλου και μετά τον Καπό(πήγε ο Μπουντόπουλος στα πλάγια).

Γενικά η ομάδα μέχρι τώρα παρότι έπαιξε με υποδεέστερους αντιπάλους δείχνει καλή  εικόνα και σίγουρα το φιλικό στη Λαμία στις 29 Αυγούστου θα είναι ένα πολύ καλό τεστ αξιολόγησης.

 Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι γηπεδούχοι έκαναν το πρώτο σουτ του αγώνα (Μέτσε 4΄) και στο πρώτο τέταρτο είχαν μια δυναμική παρουσία ο αλλά η ΑΕΛ κυριάρχησε στη συνέχεια στον αγωνιστικό χώρο και στο 27΄ο Χοτζάλι αφού πέρασε τέσσερις αντιπάλους έκανε με ωραίο σουτ το 0-1. Ένα γκολ που χειροκροτήθηκε και από Βολιώτες φιλάθλους!

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της λαρισινής ομάδας αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια η Νίκη Βόλου ισορρόπησε τον αγώνα με πρωταγωνιστή το Κρεββατά γνώριμο από τα θητεία του στον Μαχητή Τερψιθέας όταν αγωνιζόταν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Στη αρχή του δευτέρου μέρους η ΑΕΛ πίεσε ασφυκτικά, ο Ουρτάδο σημάδεψε το δοκάρι(47΄) και ο Άγγελος Σταυράκης νικούσε κάθε φορά τον Τσιμπάμπα και γινόταν  «φύλακας-άγγελος» στην εστία της Νίκης Βόλου.

Τελικά κόντρα στη ροη του αγώνα ο Αζίζ στο 64΄ έκανε με έξυπνο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή το 1-1. 

Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει με τον Καπό  να αναδεικνύεται πάλι πρωταγωνιστής του αγώνα αλλά ο Μπουντόπουλος στον 69΄  έστειλε την μπάλα άουτ και τελικά τη λύση έδωσε ο Μαρουκάκης στο 79΄ πάλι από πάσα του Καπό.

Η ΑΕΛ θα μπορούσε να είχε τριπλασιάσει τα τέρματά της στις καθυστερήσεις αλλά ο Μπουντόπουλος σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Μονιάκης έστειλε την μπάλα άουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Νίκη Βόλου: Σταυράκης (73’ Παπουρτζής), Κεμάλι (65’ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος (65’ Πασκούλεφ), Καρατάσιος (65’ Ευθυμίου), Ναουμίδης (65’ Αντζούρης), Ιβανίδης (65’ Γκίκας), Μπαλαράμπε (54’ Αζίζ), Μέτσε (65’ Βέργος), Κανελλόπουλος (57’ Κόλα), Ταουσιάνης (65’ Αποστολίδης, Κρεββατάς (65’ Κανταρτζής).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ (46’ Καβουσάκης), Νικολακάκης (46’ Μασούρας), Κοντοχρήστος (46’ Μονιάκης), Βέρτζος (62’ Κομεσίδης), Γιοβάνοβιτς (71’ Σουλιώτης), Αναστασόπουλος (62’ Λαμπρόπουλος), Μπανούσης (71’ Χάμος), Ναγιάρ (46’ Ροβύθης), Χοτζάλι (65’ Καπός), Ουρτάδο (55’ Μπουντόπουλος), Τσιμπάμπα (62’ Μαρουκάκης).

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΙΛΛΗΣ

«Η ΑΕΛ θα πρωταγωνιστήσει»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο Λεωνίδας Μπίλης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Νίκη και την ΑΕΛ.. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου:

«Εγώ από την πλευρά να πω πως είχαμε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Η ΑΕΛ θα πρωταγωνιστήσει γιατί ο προπονητής της διαθέτει δουλειά και ποιότητα και θα είναι από τις 2 με 3 ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Football League.

Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με ανταγωνιστικό αντίπαλο ανταποκριθήκαμε. Οι παίκτες δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά και αυτό φαίνεται σε τέτοια παιχνίδια.

Κάποια παιδιά που προέρχονται βέβαια από ερασιτεχνικές κατηγορίες είναι πιο δύσκολο γι΄αυτούς να ανταποκριθούν ωστόσο με τον χρόνο θα καταφέρουν να φτάσουν σε τέτοια επίπεδα απόδοσης που περιμένουμε».

ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ:

Να συνεχίσουμε έτσι

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρηση της ΑΕΛ, με την ομάδα της Νίκης Βόλου, ο τεχνικός των «βυσσινί» Ράτκο Ντόστανιτς δήλωσε: «Πρώτα από όλα πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε αρκετούς νεαρούς παίκτες, ήταν μια καλή ομάδα. Δοκιμάσαμε κάποιους νέους παίκτες. Για μας ήταν κάτι παραπάνω από μια προπόνηση. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας στο σημείο που είμαστε. Οι παίκτες μου έδειξαν σοβαρότητα και πάλι κάτι που με κάνει αρκετά χαρούμενο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Δεν μου άρεσαν τα επεισόδια που έγιναν πριν την έναρξη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass