ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΕ 1-0

«Διπλό» στην Καρδίτσα ο Τύρναβος

*Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι «κυανέρυθροι» *Σκόρερ ο Χρηστίδης (62’) *Μ. Ζιάκας: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών»

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2015 8:06

 

 

 

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση, συνδυάζοντας ουσία και αποτέλεσμα, ο Τύρναβος επικράτησε στην Καρδίτσα της κατά μία κατηγορία μεγαλύτερης Αναγέννησης με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα απέδωσαν επί 90’ καλό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Χρηστίδης στο 62’ μετά από μπαλιά του Μπαξεβάνου.

Ο Τύρναβος απέναντι σ’ έναν πιο ισχυρό αντίπαλο κατάφερε να αποτρέψει την πίεση στην άμυνά του και δημιούργησε ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική τη φάση του 11ου λεπτού όταν ο Τσιρλίδης βγήκε τετ α τετ, προσπάθησε να αποφύγει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά δεν τα κατάφερε χάνοντας μία σημαντική στιγμή για γκολ.

Η νεανική ομάδα του Τυρνάβου κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, είχε ένα διαρκές πρέσινγκ και κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα αρκετών Τυρναβιτών που βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Καρδίτσας.

Για τους γηπεδούχους η καλύτερη στιγμή σημειώθηκε στο 87’ όταν μετά από σέντρα του Μπλέντι ο Μπράχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

«Παίζαμε με μία ομάδα που ξέραμε τη δυναμική της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Μόνο ευχαιριστημένος μπορώ να είμαι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, αλλά ήταν ένα μόνο φιλικό και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας» σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Τυρνάβου, Μίλτος Ζιάκας και πρόσθεσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος με το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν τα νεαρά παιδιά. Από κει και πέρα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι γιατί βρισκόμαστε στο χτίσιμο μιας νέας ομάδας. Γι’ αυτό πρέπει να είμαι ισορροπημένοι και να δουλεύουμε πάνω στις κατευθυντήριες γραμμές που από τις πρώτες μέρες έχουν μπει προκειμένου να φτιάξουμε ένα δυνατό Τύρναβο όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας αλλά και στην μέχρι τώρα πορεία της στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι».

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Τύρναβο θα είναι την προσεχή Τετάρτη στην Κοζάνη, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Κισκαμπάνης, Ρούσης, Κοντός, Μπιτέλης, Ακασού, Σάββας, Σκαθαρούδης, Τσούκαλος, Πιταράς, Δημόπουλος (Τσίτας, Στάμος, Μαυριάς, Καραχάλιος, Μπράχος, Αδαμόπουλος, Μπλέντι, Υφαντής, Παπαδημητρόπουλος, Ξανθόπουλος).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ζιάκας): Κούτσικος, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαρούτας, Αϊβάζης, Μπαξεβάνος, Τασιούλης, Λίταινας, Παπαχρήστος, Χρηστίδης, Τσιρλίδης (Τσιάκος, Μανιώτης, Δάσσιος, Χατζής, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης, Νασιάκος, Κόκκορας, Παναγιώτου, Παπαγιάννης, Σβερκούλης, Γελαλής, Λούγκος, Αλεξίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass