ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-0

Φιλική νίκη για τον Οικονόμο

*Τ. Μπεριτζάς: «Είμαι ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που δείχνουν τα παιδιά» *Φ. Γιαννακός: «Ανεξάρτητα από το σκορ η ομάδα ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα»

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2015 8:04

 

 

 

Νικηφόρο πέρασμα από τη Φαλάνη πραγματοποίησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γ’ Εθνική) στο πλαίσιο της προετοιμασίας  του. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά επικράτησε του τοπικού Φαλανιακού (Α’ Ερασιτεχνική) με 3-0 σ’ ένα παιχνίδι δυνατό με πολλές αξιόλογες στιγμές και από τις δύο ομάδες. Φυσικά για τους γηπεδούχους ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ καθώς απέναντί τους είχαν μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Το σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Σενκάι με κοντινό πλασέ μετά από ωραίο συνδυασμό των Τόλιου και Παπαγεωργίου.

Στο 38’ ο Καραγκούνης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μπαλής διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 65’ ο Κωστόπουλος με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ο Φαλανιακός είχε την ευκαιρία να μειώσει σε 3-1 όταν ο Ιγγλέζος κέρδισε πέναλτι ωστόσο ο Αλεξανδρής που κλήθηκε να το εκτελέσει σε μπόρεσε να νικήσει τον Γούπο που επενέβη σωτήρια. Ο Φαλανιακός είχε γενικά στο παιχνίδι ορισμένες καλές στιγμές με τους Ιγγλέζο, Αλαξανδρή, Βαρσάμη και Κολοβό χωρίς ωστόσο να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

«Είμαι ικανοποιημένος από τη σοβαρότητα που δείχνουν τα παιδιά» δήλωσε μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός του Οικονόμου Τσαριτσάνης, Τάσος Μπεριτζάς και πρόσθεσε:

«Με υπομονή και επιμονή και μέσα από σκληρή δουλειά ευελπιστώ στο τέλος της χρονιάς να δικαιωθούν όλοι, προπονητές, παίκτες διοίκηση και κόσμος. Είμαστε σε καλό δρόμο υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, δηλαδή παιδιά με αξιόλογα στοιχεία τα οποία όμως πρέπει να αποκτήσουν και επαγγελματική νοοτροπίαόχι μόνο για να καθιερωθούν στην ομάδα της Τσαριτσάνης αλλά για να πάνε ακόμη πιο ψηλά. Την Τρίτη θα παίξουμε με το Καλοχώρι για να δούμε και τα νέα παιδιά, ενώ το Σάββατο μας περιμένει ένα πολύ δυνατό φιλικό με την Πύδνα Κίτρους στην Τσαριτσάνη στο οποίο θέλουμε να δούμε κάποια πράγματα» κατέληξε ο Τάσος Μπεριτζάς.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Φαλανιακού, Φεραίος Γιαννακός υπογράμμισε τα εξής:

««Έγινε ένα πολύ δυνατό τεστ με μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Ανεξάρτητα από το σκορ τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και σε σχέση με την παρούσα χρονική στιγμή είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών. Επιλέξαμε να διατηρήσουμε φέτος το βασικό κορμό καθώς μείναμε ικανοποιημένοι από πέρσι. Κάναμε λίγες προσθήκες για να διατηρήσουμε την ομοιογένεια που θα είναι το βασικό μας στοιχείο στο νέο πρωτάθλημα».

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Δαλακώνης, Λιλολάρι, Πανταζής, Κόκκινος, Βαρσάμης, Αλεξανδρής, Ιγγλέζος (Αλατάς Γ., Κολοβός, Σακελλαρίου, Ουγιάρος, Καζάκης, Ντανίκας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Μπεριτζάς): Γούπος, Πρίφτης, Σιάτρας, Κορομηλάς, Παπαγεωργίου, Μπαλής, Αγρόδημος, Σενκάι, Καραγκούνης, Τόλιος, Κωστόπουλος (Μαστοροδήμος, Παπαδήμος, Μαχαίρας, Δημητρέλης, Βούζας, Καραβασίλης, Ζήσαρος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass