ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΗΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ 2-1

Θετικό το τεστ για τον Απόλλωνα Λάρισας

*Σκόρερ των «κυανόλευκων» ο Παλάσκας (23’, 84’) *Ι. Μάγκος: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι σε ποσοστό 70%, άρα θέλουμε δουλειά ακόμη»

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2015 8:02

 

 

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Θετικό αποδείχθηκε το χθεσινό αγωνιστικό τεστ για την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, η οποία επικράτησε της Φήκης Τρικάλων (Α’ Ερασιτεχνική) με 2-1 στο έκτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του, που διεξήχθη στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο επιθετικός Θανάσης Παλάσκας που πέτυχε και τα δύο τέρματα των «κυανολεύκων» στο 23’ και στο 84’ αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 54’ με τον Απ. Τεντολούρη.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Γιάννη Μάγκου παρουσίασε ικανοποιητική εικόνα κατά διαστήματα, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήλεγχε το παιχνίδι και κινήθηκε επιθετικά.

Με την έναρξη όμως της επανάληψης η Φήκη ανέβασε ρυθμούς, πέρασε στο προσκήνιο και πίεσε τη λαρισινή ομάδα φτάνοντας στην ισοφάριση. Σ’ αυτό συνέβαλε και η απουσία του Γιώργου Κουρδή από τη μεσαία γραμμή ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας Λάρισας ανέκτησε εκ νέου την υπεροχή των κινήσεων, κατάφερε να διασπάσει κυρίως από τα πλάγια την αμυντική διάταξη του αντιπάλου και έφτασε στο δεύτερο τέρμα δημιουργώντας παράλληλα κι άλλες αξιόλογες ευκαιρίες.

Στο 17’ μετά από κόρνερ του Γιαννακόπουλου ο Φλώρος με κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας έστειλε την μπάλα πάνω από το ορζόντιο δοκάρι.

Στο 20’ ο Σκόνδρας είχε μια καλή ενέργεια για τους φιλοξενούμενους με τον Μπρέλλα να μπλοκάρει την μπάλα, για να φτάσουμε στο 23’ όταν μετά από βαθιά διαγώνια μπαλιά του ο Νάτση ο Παλάσκας με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους σημειώθηκε αψιμαχία μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα.

Στο 48’ ο Γεωργάκης για την ομάδα των Τρικάλων με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και προς τα δεξιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 54’ ο Απ. Τεντολούρης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τ. Κουρδή ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 84’ ο Παλάσκας με πλασέ από πλάγια δεξιά θέση μετά από πάσα του Τσένου.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας με βοηθούς τους κ. Χασιώτη και Χ. Διαμαντή.

«Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας στις 27 Ιουλίου και μέχρι σήμερα δεν έχουμε ούτε έναν τραυματισμό. Δουλεύουμε σε εντατικούς ρυθμούς και μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι σε ποσοστό 70%, άρα θέλουμε δουλειά ακόμη, όπως όλες οι ομάδες» επισήμανε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγκος και πρόσθεσε:

«Καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα και κάθε πρεμιέρα είναι ιδιόρρυθμη πόσο μάλλον όταν έχουμε ένα ντέρμπι. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι για μας. Με όποια ομάδα και αν παίζαμε θα ήταν το ίδιο. Η πρεμιέρα είναι πρεμιέρα.

Σε ό,τι αφορά στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι έμεινα ικανοποιημένος από κάποια διαστήματα και από κάποια τακτικά κομμάτια αλλά θέλουμε δουλειά».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μάγκος): Μπρέλλας, Κούρος, Γιαννακόπουλος, Μπόντε, Κολιός, Φλώρος, Νάτσης, Γ. Κουρδής, Παλάσκας, Νάστας, Αντωνόπουλος (Τ. Κουρδής, Τσένος, Κόλα, Ευσταθιάδης, Κουβελάς, Χαρούλης).

ΦΗΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Κνέζεβιτς): Κουτής, Δ. Τεντολούρης, Στεφόπουλος, Γούτσιος, Τσάκαλος, Καραΐσκος, Σκόνδρας, Γεωργάκης, Απ. Τεντολούρης, Νούλας, Νουνός (Κούκλας, Τσικρικάς, Ψωμίδης, Καρανδρέας, Ζυγούρης, Τζοβάρας, Μπαλτιμάς, Μανούρας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass