Μεγάλη νίκη της Μπάγερν, προβάδισμα για Μπαρτσελόνα

ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2020 21:53

Δεύτερο «πάρτι» στο Λονδίνο μέσα σε περίπου 5 μήνες έκανε η Μπάγερν, η οποία σκέφτεται από χθες τον αντίπαλό της στους προημιτελικούς του Champions League.

Η βρετανική πρωτεύουσα «ταιριάζει γάντι» στους Βαυαρούς, οι οποίοι, μετά το 7-2 επί της Τότεναμ την 1η Οκτωβρίου του 2019, χθες επικράτησαν με 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» της Τσέλσι και ουσιαστικά έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στη ρεβάνς της 18ης Μαρτίου στην «Αλιάνζ Αρένα».
Αυτήν τη φορά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν ήταν μόνο σκόρερ, αλλά και δημιουργός. Από δύο δικές του ασίστ ο Γκνάμπρι χρίστηκε σκόρερ στο 51ο και 54ο λεπτό, ενώ στο 76΄ ο Πολωνός στράικερ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Οι γηπεδούχοι στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μάρκος Αλόνσο με απευθείας κόκκινη κάρτα.
ΤΣΕΛΣΙ (Φρανκ Λάμπαρντ): Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα (73΄ Πέδρο), Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Τζέιμς, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (61΄ Γουΐλιαν), Μάουντ, Ζιρού (61΄ Εϊμπραχαμ)
ΜΠΑΓΕΡΝ (Χανς Φλικ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Παβάρ, Αλάμπα, Ντέιβις, Τιάγκο (90΄ Γκορέτσκα), Μίλερ, Κομάν (66΄ Κοουτίνιο), Γκνάμπρι (85΄ Τολισό), Λεβαντόφσκι.
ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Η «ΜΠΑΡΤΣΑ»
Η Μπαρτσελόνα με το γκολ του Γκριεζμάν απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, από τη Νάπολι στο Σαν Πάολο, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» της διοργάνωσης και είναι πλέον το φαβορί για την πρόκριση στους «8».
Στο 30ό λεπτό, ο Ντις Μέρτενς «κεραυνοβόλησε» τον Τερ Στέγκεν και έκανε το 1-0 για τη Νάπολι, ενώ στο 57΄, μετά από γύρισμα του Σεμέδο, ο Γκριεζμάν σαν σε προπόνηση «έγραψε» το 1-1.
Στο 88’ ο Αρτούρο Βιδάλ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση.
ΝΑΠΟΛΙ (Τζενάρο Γκατούζο): Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μανωλάς, Μαξίμοβιτς, Μάριο Ρούι, Φαμπιάν Ρουίθ, Ντέμε (80΄ Αλαν), Ζιελίνσκι, Καγεχόν (74΄ Πολιτάνο), Μέρτενς (54΄ Μίλικ), Ινσίνιε
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ (90΄+3΄ Λενγκλέ), Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (56΄ Αρτούρ), Βιδάλ, Ουμτιτί, Γκριεζμάν (88΄ Φάτι), Φίρπο, Μέσι.
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (22:00)
Ρεάλ Μ.-Μάντσεστερ Σ.
Λιόν-Γιουβέντους
Eνα ματς σHμερα στο Europa League
Με το παιχνίδι Μπράγκα-Ρέιντζερς ανοίγει σήμερα (19:00) η αυλαία των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «32» του Europa League. O κύριος όγκος των αναμετρήσεων είναι προγραμματισμένος για αύριο Πέμπτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass