Στους «4» του Kυπέλλου ο Αετός Μακρυχωρίου

ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ- ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ» ΤΗΝ ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2020 21:51

Ο Αετός Μακρυχωρίου είναι η τρίτη κατά χρονική σειρά ομάδα (μετά τον ΠΟ Ελασσόνας και τον Φαλανιακό) που κέρδισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Kυπέλλου ΕΠΣΛ, όπου στο πρώτο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει ως γηπεδούχος τον νικητή του ζευγαριού Ηρακλής Λάρισας-Οικονόμος Τσαριτσάνης.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα «κλείδωσε» το εισιτήριο για τη φετινή 4άδα του θεσμού κερδίζοντας χθες στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» την κατά μία κατηγορία μικρότερη μεν αλλά άκρως ανταγωνιστική δε Πελασγιώτιδα με 2-1 στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ελέγχουν τον ρυθμό και να αναζητούν το γρήγορο γκολ, το οποίο συνέβη στο 6ο λεπτό όταν ο Κατσαμάγκας κέρδισε πέναλτι από τον Γκόγκο, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας έτσι το 0-1. Νωρίτερα στο 4’ οι φιλοξενούμενοι είχαν απειλήσει με τον Μάντζαρη, το δυνατό συρτό σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Μαστοροδήμος.
Ο Αετός Μακρυχωρίου συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο με τον Μάντζαρη να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 15’ όταν βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μαστοροδήμος, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Η Πελασγιώτιδα άρχισε να εντείνει τις προσπάθειές της στη συνέχεια της αναμέτρησης απειλώντας κυρίως με στημένα, για να φτάσουμε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν σε αντεπίθεση ο Τσέλα από ασίστ του Μούτου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Με την έναρξη του β’ μέρους οι δύο αντίπαλοι έψαχναν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα με τον Αετό να είναι πιο απειλητικός, χάνοντας ευκαιρίες με τους Κατσαμάγκα, Μπενεχούτσο και Ιωαννίδη.
Τελικά τη λύση στους φιλοξενούμενους έδωσε στο 71’ ο Κουμπούρας, ο οποίος προωθήθηκε στην επίθεση και αξιοποιώντας τη βαθιά διαγώνια μπαλιά του Γκαμπέτα με κεφαλιά έγραψε το 1-2.
Η Πελασγιώτιδα που όπως προαναφέρθηκε είχε άκρως ανταγωνιστική παρουσία δεν πτοήθηκε και κυνήγησε την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 75’ όταν από πάσα του Ποτού, ο Τσέλα με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία επικίνδυνη στιγμή του αγώνα με το 1-2 να διατηρείται μέχρι το τέλος, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου (κράτησε τις ισορροπίες) με βοηθούς τους κ. Νάκα και Μπουρονίκο.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Κ. Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Μαριγκούδης, Γούργος, Νεστορίδης, Γκόγκος, Μούτος, Θώμος (90’+1’ Κουτσικούλης), Τσιγγάνης, Τσέλα (89’ Λαζαρίδης), Τσιαντούλης, Ποτός.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κ. Κατσάρας-Λ. Τέας): Αναστασίου, Γκαμπέτας (76’ Μητρούσκας), Φορτομάρης, Σιάτρας, Ντιντής (76’ Σπανός), Παπαδόπουλος (51’ Ιωαννίδης), Μπενεχούτσος, Αλεξανδρής (46’ λ.τ. Κουμπούρας), Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Κλούρας.
*Υπενθυμίζεται ότι στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΛ θα αναμετρηθούν Φαλανιακός και ΠΟ Ελασσόνας με γηπεδούχο στο πρώτο παιχνίδι την ομάδα της Φαλάνης.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass