«Ξύπνησαν» μνήμες από το παρελθόν

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΥ - ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ‘60

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2020 21:45

Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου «ξύπνησαν» στη Φαλάνη, όπου σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε στο καφέ-ουζερί ο «Τάσος», οι παλαίμαχοι του Φαλανιακού τίμησαν παίκτες της δεκαετίας του ’60, που φόρεσαν την ένδοξη «κιτρινόμαυρη» φανέλα έχοντας τεράστια προσφορά στην αγαπημένη τους ομάδα.


Οι στιγμές ήταν συγκινητικές κατά τη διάρκεια των απονομών και τα χειροκροτήματα συνεχόμενα, με τα συναισθήματα να δείχνουν πως αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν με το παραπάνω της τιμής που τους έγινε.
Μία ξεχωριστή βραδιά με κεντρικό σύνθημα «να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι».
Ο Φαλανιακός συμπλήρωσε 60 χρόνια ζωής. Αποτελεί ένα από τα πλέον ισχυρά σωματεία του νομού μας με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες. Έχει αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική, την Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία και έχει κατακτήσει τρόπαια στον νομό, ενώ μετέχει ανελλιπώς στην κορυφαία κατηγορία της Ένωσής μας.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Παλαιμάχων κ. Κώστας Λυγούρας, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελούν οι Παλαίμαχοι του Φαλανιακού, τονίζοντας ιδιαίτερα τη στήριξή τους προς την ομάδα. Κλείνοντας ο κ. Λυγούρας ευχήθηκε στον Φαλανιακό να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει τη φετινή σεζόν. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Φαλανιακού κ. Αστέριος Αμανατίδης, ο πρόεδρος του Σμόλικα κ. Σωτήρης Απρίλης, όπως επίσης και ο νυν τεχνικός του Ατρομήτου Παλαμά Τάκης Παραφέστας, που βράβευσε τον τότε προπονητή της ομάδας κ. Σπυρίδωνα Μπαλντούμπη, το πρόσωπο της βραδιάς, αφού ήταν ο πρώτος προπονητής της ομάδας και φρόντισε με προσωπικές του θυσίες να λειτουργήσει και να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια. Όλοι αναφέρθηκαν με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον ίδιο και την προσφορά του στο σωματείο.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη βράβευση 25 παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Φαλανιακού που ήταν οι: Γκογκίτσας Γεώργιος, Γκογκίτσας Ζήσης, Γκουγκλιάνας Αλέξανδρος, Γκουγκλιάνας Αναστάσιος, Γρηγορούλης Ευάγγελος, Γρηγορούλης Κωνσταντίνος, Καραμαχαίρας Γεώργιος, Καραμαχαίρας Στυλιανός, Καραμούστος Απόστολος, Καραμούστος Δημήτριος, Καρυώτης Χρήστος, Κόμης Ιωάννης, Κόμης Γεώργιος, Κυριακόπουλος Αστέριος, Κυρίτσης Λεωνίδας, Κυρίτσης Ιωάννης, Μαλαμάς Δημήτριος, Μαλαμάς Ιωάννης, Ντάμαλης Γεώργιος, Τσέντσιος Νικόλαος, Τσιλιμήγκας Κωνσταντίνος, Τσιόπας Ιωάννης, Τσιόπας Αναστάσιος, Τσιτσιλής Αστέριος και οι προπονητές Μπαλντούμης Σπυρίδωνας, Κοντογιάννης Ιωάννης και Παπακωνσταντίνου Βασίλειος.
Παράλληλα με τις βραβεύσεις έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα στους Παλαιμάχους και να πετύχει τους στόχους της η νυν ομάδα, που είχε και εκείνη την παρουσία της στην εκδήλωση, με παίκτες, τον τεχνικό Τάσο Μπεριτζά και τον συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζο, όπως και το διοικητικό συμβούλιο.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας, Απασχόλησης και Διά Βίου Μάθησης κ. Νίκος Λιούπας, η αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Γιάννουλης - Κοιλάδας και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ρίτα Απρίλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Βλαχούλης, ο πρόεδρος του Δασοχωρίου κ. Παναγιώτης Παππάς, ο πρόεδρος του ΓΣΦ Χρήστος Τσιτσιλής και ο πρόεδρος του αιμοδοτικού συλλόγου κ. Σπύρος Τσούτσας.
*Ο Σύλλογος Παλαιμάχων έκοψε δύο πίτες, μία για τη νυν ομάδα και μία για τα μέλη τους, όπου τυχεροί αναδείχτηκαν ο Αποστόλης Καρακίτσιος και ο Γιώργος Ντάμαλης, αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass