Αυξάνονται τα προβλήματα στην ΑΕΛ

*ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ *ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΖΙΖΙΤΣ ΚΑΙ ΝΟΥΝΙΤΣ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2020 21:28

Τα προβλήματα στην ΑΕΛ τελειωμό δεν έχουν, ενόψει της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (17:15), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.


Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου εκτός από τις ήδη οκτώ δεδομένες απουσίες (Καρανίκας, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπούστος, Μιχαήλ, Μασούρας, Ουάρντα και Κάτσε), είδε χθες τον Ζίζιτς και τον Νούνιτς να ταλαιπωρούνται από ίωση και σήμερα θα φανεί κατά πόσο θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη σημαντική αναμέτρηση κόντρα στους Θεσσαλονικείς.
Σε ένα ματς, όπου η ΑΕΛ θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως των απουσιών, αν δηλ. θα είναι οκτώ ή δέκα.
Μπορεί ο προπονητής να παρατάξει σύνθεση ανάγκης, όμως αυτοί που θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να προσπαθήσουν κάτι να πάρουν από τον αντίπαλό τους, που μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχει όμως και αδυναμίες.
Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ επανήλθαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους δόθηκε και για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι, στο AEL FC ARENA, όπου, εκτός από την τακτική, ο κ. Γρηγορίου θα δείξει μάλλον και τις πρώτες σκέψεις του, για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος κλήθηκαν σε απολογία για αύριο Πέμπτη από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων τους στις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής με Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Ολυμπιακό, αντίστοιχα. Την ίδια ημέρα θα απολογηθούν ο Αστέρας Τρίπολης και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Γ. Μουστογιάννης, για τη συμπεριφορά του τελευταίου στον αγώνα με τον Άρη, ενώ σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ Πανιώνιος, μετά από πειθαρχική δίωξη του Αναπληρωτή Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας, στις 15 Φεβρουαρίου, η Super League σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ» και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «η ΠΙΣΤΗ», αφιερώνει την 24η αγωνιστική στον αγώνα στήριξης των παιδιών που νοσούν από την ασθένεια.
Οι προαναφερόμενοι σύλλογοι προσπαθούν, με σωστή ενημέρωση, να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Super League έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον για τις δυνατότητες κοινωνικής και οικονομικής προσφοράς από όλους για την καλύτερη ιατρική ψυχική και κοινωνική φροντίδα, έτσι ώστε να επιτευχθεί καλύτερη προσφορά των υπηρεσιών προς τα παιδιά και τους γονείς τους.
Οι σύλλογοι βασίζονται σημαντικά στην εθελοντική εργασία και στην ευαισθητοποίηση όλων μας και η Super League συμβάλλει προωθώντας το κεντρικό μήνυμα «Ο Καρκίνος της Παιδικής Ηλικίας μπορεί να ιαθεί». Από την πλευρά τους, οι σύλλογοι ευχαρίστησαν τη διοίκηση της Super League, τονίζοντας πως «με αυτήν την κίνηση υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλληλεγγύης, αναδεικνύει το ωραιότερο κομμάτι του αθλητισμού, αυτό που παράγει πολιτισμό και αγκαλιάζει τον άνθρωπο. Ο αθλητισμός μάς φέρνει κοντά και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με τη δύναμη του συγκεκριμένου αθλήματος, ως δημοφιλέστερου όλων των αθλημάτων, συντάσσονται μαζί μας και μας βοηθούν να αγωνιστούμε και να νικήσουμε στο γήπεδο της ζωής.
Εκ μέρους των νοσούντων παιδιών και των οικογενειών τους, τα Δ.Σ. των Συλλόγων της «Λάμψης», της «Φλόγας» και της «Πίστης», σας ευχαριστούν από βάθους καρδιάς!».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass