ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ:

Πρώτη φορά βίωσα κάτι τέτοιο...

ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2020 21:26

Καταγγελίες που πρέπει να προβληματίσουν σε μεγάλο βαθμό το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, αν όντως είναι έτσι όπως τις περιγράφει, έκανε ο τεχνικός της Προοδευτικής Βερδικούσιας Κώστας Μπακλαβάς, για το παιχνίδι της Α1 ΕΠΣΛ με τον Κίσσαβο Συκουρίου, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Πουρνάρι.

Αναφέρει πως οι φίλαθλοι της Βερδικούσιας δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με σιδερόβεργες και ξύλα από μια ομάδα «φασιστοειδών» ατόμων, ενώ κάνει λόγω για οργανωμένο «έγκλημα» και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας, επισημαίνονται τα εξής:
«42 χρόνια υπηρετώ με αγάπη, αφοσίωση και ευλάβεια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από όλα τα πόστα, όμως πρώτη φορά στη ζωή μου βίωσα κάτι τέτοιο. Οι φίλαθλοι της ομάδας δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με σιδερόβεργες και ξύλα από μια ομάδα «φασιστοειδών» ατόμων, οι οποίοι συμπαρέσυραν και πλήθος κόσμου, ενώ μετά λύπης διέκρινα και μικρά παιδιά που φορούσαν κίτρινες φόρμες.
Το «έγκλημα» ήταν οργανωμένο και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.
Χάρη στη δική μου προτροπή ο κ. Ακρίβος διέκοψε το παιχνίδι για λίγα λεπτά, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους παίκτες μου (Μπαρούτα Θ., Αφοί Συνάπαλου και Αφοί Δήμκου) που δεν μπόρεσα να τους προστατέψω.
Θέλω να συγχαρώ το διαιτητικό τρίο που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και τη διοίκηση του Συκουρίου που προσπάθησε για την αποφυγή των επεισοδίων.
Αγωνιστικά ο Κίσσαβος το ήθελε περισσότερο το ματς και το πήρε και οφείλουμε να τον συγχαρούμε.
Θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία φορά που αντικρίσαμε τέτοιες εικόνες και όλοι μαζί, όσοι αγαπάμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να απομονώσουμε τα ταραχοποιά αυτά στοιχεία.
Ελπίζω η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που γνώριζε όλη την εβδομάδα πως το ματς ήταν υψηλής επικινδυνότητας, να πράξει ανάλογα, τιμωρώντας τους ηθικούς αυτουργούς».
Υ.Γ.1: Το ερώτημά μου προς τη διοίκηση της ΕΠΣΛ είναι αν έδωσε όντως εντολή στην Αστυνομία να δώσει το «παρών» στο γήπεδο του Πουρναρίου από την έναρξη έως τη λήξη του αγώνα.
Υ.Γ2: Κι αν όντως ναι, γιατί ήρθε λίγο μετά την έναρξη του αγώνα και στη συνέχεια αποχώρησε;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass