Τίμησαν τον Κόμπι Μπράιαντ αλλά και τον Δ. Παπαδόπουλο

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2020 2:16

Στο ξεκίνημα του αγώνα ΟΦΗ-ΑΕΛ ο κ. Φωτιάς σφύριξε για την έναρξη, αλλά όλοι οι παίκτες σταμάτησαν, μετά από συμφωνία που υπήρχε μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΛ. Στο μάτριξ ξεκίνησε αντίστροφη μέτρηση 24 δευτερολέπτων για να τιμηθεί η μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ

(το Νο24 ήταν αυτό που είχε στη φανέλα του στους Λέικερς) και όσων έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία πτήση… Ο Ουάρντα ανέβασε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τη στιγμή από τον ηλεκτρονικό πίνακα του γηπέδου του ΟΦΗ. Μη ξεχνάμε ότι ο πατέρας του Ουάρντα είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας που ανέδειξε η Αίγυπτος και μέλος του Hall of Fame. Ο ΟΦΗ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με μαύρα περιβραχιόνια και στο μάτριξ του γηπέδου εμφανίστηκε μία φωτογραφία του Δημήτρη Παπαδόπουλου με τη φράση «Δημήτρης Παπαδόπουλος 1950-2020. Μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ». Πριν τη σέντρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και όλο το γήπεδο χειροκρότησε στη μνήμη ενός προσώπου που πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του ΟΦΗ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass