Και όμως ελπίζει…

*Η ΑΕΛ απέχει τρεις βαθμούς από την εξάδα *Βαλκάνιος επιθετικός στο στόχαστρο των «βυσσινί» *Συζητήσεις ανανέωσης συμβολαίου με τον Κρίστινσον

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2020 22:32

Επτά ομάδες δίνουν μάχη για μία θέση στα πλέι-οφ, καθώς η βαθμολογική διαφορά ανάμεσα από την 6η ως τη 12η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος είναι μόλις τρεις βαθμοί. Στόχος όλων είναι η 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, σε έσοδα περίπου μισό

εκατομμύριο ευρώ και έξοδο στην Ευρώπη με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αγωνισθεί. Η ευκαιρία γι’ αυτές τις ομάδες είναι μοναδική, με την ΑΕΛ όμως να έχει σαφώς λιγότερες πιθανότητες λόγω δύσκολου προγράμματος, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία και τον ΝΠΣ Βόλου, ενώ εντός έδρας τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτιμήσεις δείχνουν ότι η 6η θέση θα κριθεί περίπου στους 33-34 βαθμούς κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΛ καλείται να πάρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τρεις νίκες ή στη χειρότερη περίπτωση δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η λαρισινή ομάδα για το επόμενο παιχνίδι στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα έχει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν θα παίξουν ο Μόρας με τον Μιλοσάβλιεβιτς, που είναι τιμωρημένοι, αλλά και ο Μασούρας, που είναι τραυματίας. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Νίκος Καρανίκας, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στη διάθεση του προπονητή θα είναι και ο Ζίζιτς με τον νεαποκτηθέντα Μάρκοβιτς. Χθες η ομάδα προπονήθηκε μετά την άφιξή της από την Κρήτη, ενώ σήμερα έχει προγραμματισμένο ρεπό. Η ουσία είναι ότι λόγω των απουσιών που έχει η ομάδα, ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να βρει ένα σχήμα και ίσως μια νέα τακτική… ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ Η ΑΕΛ δεν έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφική της ενίσχυση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κινείται για απόκτηση ελεύθερου Βαλκάνιου παίκτη που αγωνίζεται τόσο ως περιφερειακός επιθετικός όσο και πίσω από το σέντερ φορ. Είναι βραχύσωμος διεθνής και έχει αγωνισθεί σε αρκετές ομάδες κυρίως ως δανεικός. Είναι πάνω από 30 χρονών, έχει μείνει ελεύθερος από τον Ιούνιο του 2019 και αν αποκτηθεί θα υπάρξει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα προσαρμογής. Μια μεταγραφή που προορίζεται για την επόμενη χρονιά και το περιθώριο ολοκλήρωσής της είναι μέχρι 12 Φεβρουαρίου. ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ Ο Ισλανδός Κρίστινσον ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ στο προχθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και το βέβαιο είναι ότι με την απόδοσή του όλα τα χρόνια στη λαρισινή ομάδα έχει «μαγνητίσει» αρκετές ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν αφού ως γνωστό τελειώνει τον ερχόμενο Ιούνιο το συμβόλαιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ έχει αρχίσει συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του, οι οποίες όμως θα ενταθούν τον Απρίλιο μετά από εισήγηση του τεχνικού Μιχάλη Γρηγορίου που δεν θέλει ο παίκτης να επηρεαστεί στη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Ρήτρα 200.000 ευρώ για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, η ΑΕΛ για ενάμιση χρόνο που απέκτησε δανεικό από τον Ολυμπιακό, συγκεκριμένα τον 20χρονο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, θα δώσει στον ποδοσφαιριστή το ποσό των 200.000 ευρώ μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να πάρει τον παίκτη νωρίτερα, θα πρέπει να πληρώσει στην ΑΕΛ το ποσό των 200.000 ευρώ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass