Ερχεται ο Γιάννης Μασούρας

ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΦΗ; - ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΜΟΡΑΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2020 22:08

Μια επιστροφή ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, και αυτή είναι του Γιάννη Μασούρα που μετά από ενάμιση χρόνο μακριά από τη Λάρισα επιστρέφει στην ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι πολύ πιθανό να αγωνισθεί στον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΟΦΗ, αφού είναι ετοιμοπόλεμος.


Ο Ολυμπιακός διέκοψε τον δανεισμό του από τον Πανιώνιο και τον έδωσε στην ΑΕΛ για τέσσερις(;) μήνες με στόχο η λαρισινή ομάδα να κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να παίξει στα πλέι οφ του φετινού ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Μασούρας γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1996 στην Πάτρα, πραγματοποιώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Παναχαϊκής. To 2013 υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την πατρινή ομάδα. Στην Παναχαϊκή παρέμεινε έως και το 2015 πραγματοποιώντας 14 συμμετοχές. Την πρώτη του χρονιά στους “ βυσσινί”, σεζόν 2015-2016, πραγματοποίησε 14 συμμετοχές στη Football League, ενώ είχε και τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Τη σεζόν 2016-2017 είχε δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague και μία στο Κύπελλο Ελλάδας. Τη σεζόν 2017-2018 πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και σε 7 ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πέτυχε και 3 γκολ! Στην ΑΕΛ παρέμεινε έως και το καλοκαίρι του 2018, πραγματοποιώντας 51 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 3 γκολ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στις 28 Ιουνίου του 2018, ο Γιάννης Μασούρας υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο οποίος δαπάνησε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτησή του και αγωνίστηκε το πρώτο μισό σε τρία παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά στις 4 Φεβρουαρίου του 2019 παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Πανιώνιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιάννης Μασούρας συνέχισε τη σεζόν 2018-2019 στον Πανιώνιο και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό της σεζόν με απόλυτη επιτυχία έχοντας επτά συμμετοχές κι ένα γκολ και τέσσερις συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Το πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020 μετράει 14 συμμετοχές με τον Πανιώνιο σε πρωτάθλημα της Superleague 1 και Κύπελλο Ελλάδας. Στη Superleague μετράει συνολικά 45 συμμετοχές και ένα τέρμα.

 

ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ
Πέντε παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Κίτρινη κάρτα είδε ο Νίκος Καρανίκας που έφθασε τις επτά και θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, ακόμα κίτρινη είδε ο Βαγγέλης Μόρας, που έφθασε τις τέσσερις και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των «βυσσινί», ενώ ακόμα κίτρινη είδαν οι Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Έγκμουντουρ Κρίστινσον και Αλί Γκαζάλ. Στο όριο βρίσκονται ο Έργκους Κάτσε, ο Αντνάν Σετσέροβιτς, με έξι, που αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα θα χάσουν δύο παιχνίδια, ενώ ο Μάρκο Νούνιτς, ο Αμρ Ουάρντα, ο Τζόναθαν Μπούστος και ο Μανώλης Μπέρτος με τρεις και αν δεχτούν ακόμα μία, θα απουσιάσουν σ’ έναν αγώνα.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μιλοσάβλιεβιτς στον αγώνα με τη Λαμία λόγω καρτών και του Μιχαήλ για τον ίδιο λόγο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Ο Καρανίκας δεν θα παίξει στον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ και στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Μόρας δεν θα παίξει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλου.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Superleague 1 τη σεζόν 2019-2020:
Νίκος Καρανίκας 7 (θα εκτίσει με ΟΦΗ, ΠΑΟΚ), Έργκους Κάτσε, Αντνάν Σετσέροβιτς, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς 6 (θα εκτίσει με Λαμία), Σλάβκο Μπράλιτς, Νίκολα Στάνκοβιτς, Αλέξης Μιχαήλ (θα εκτίσει με ΠΑΟΚ), Βαγγέλης Μόρας (θα εκτίσει με ΝΠΣ Βόλος) 4, Μάρκο Νούνιτς, Αμρ Ουάρντα, Τζόναθαν Μπούστος, Μανώλης Μπέρτος 3, Ζαν Λουκ Ασούμπρε, Θανάσης Παπάζογλου, Έγκμουντουρ Κρίστινσον 2, Παναγιώτης Μπάλλας, Αλί Γκαζάλ 1.

 

ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ «24»
Η ΑΕΛ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 24 στη μνήμη του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ. Σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: «Θέλουμε να είμαστε η μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που θα καταργήσει από τις φανέλες της τον αριθμό 24 όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές μας. Από σήμερα στη μνήμη του Kobe Bryant και της άτυχης κορούλας του, το 24 θα ανήκει μόνο στον Kobe Bryant και γι’ αυτό τον λόγο από σήμερα θα αναγράψουμε τον αριθμό 24 σε τρεις επίσημες φανέλες μας με το όνομά του και αυτές οι φανέλες κάθε χρόνο θα τυπώνονται και θα παραδίδονται σε όλες τις μπασκετικές ομάδες της Λάρισας (Α-Β-Γ Εθνικής κατηγορίας) για να τις χρησιμοποιούν ως βραβεία των νεαρών αθλητών των ακαδημιών τους».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass