Ο Γκορτσίλας στον αγώνα ΛΑΡΙΣΑ-Πανιώνιος

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2019 16:05

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ημαθία ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, για τη 16η αγωνιστική της Super League, που θα γίνει τη Δευτέρα 23/12 στην Τούμπα.

Ο Βασίλης Φωτιάς από την Πέλλα θα «σφυρίξει» το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, ενώ ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία θα είναι ο διαιτητής στον αγώνα του ΟΑΚΑ, μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη.
Ο 34χρονος, Στάθης Γκορτσίλας, που είναι υπάλληλος στον Δήμο Βέροιας, κατάγεται από το Λάκκωμα Χαλκιδικής και ανήκει στον Σύνδεσμο Μακεδονίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο, που θα γίνει την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 στις 15:00 στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει στις 5 Δεκεμβρίου τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου ΑΕΛ-Καλαμάτα 1-0 και τη σεζόν 2018-2019 στην εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης (25/08/2018) για της Superleague. Βοηθοί του θα είναι οι: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Στεφανής (Καρδίτσας), τέταρτος ο Κουτσιαύτης (Αρτας) ενώ στο VAR οι Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής). Τέλος παρατηρητής ορίσθηκε ο Καρατζάς(Εύβοιας).
Αναλυτικά, οι ορισμοί των διαιτητών της 16ης αγωνιστικής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12
19.30 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη: Βρέσκας (Πιερίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), Σίπκας (Σάμου), 4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων), VAR: Σέζος (Κιλκίς), Τάσσης (Ηπείρου), παρ.: Σπυρόπουλος(Φθιώτιδας)
20:00 Λαμία-ΑΕΚ: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Νικολακάκης (Ηρακλείου), Ζήρδας (Αθηνών), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), VAR: Τζήλος (Λάρισας), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), παρ.: Φλώτσιος(Βοιωτίας)
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12
15.00 ΑΕΛ-Πανιώνιος: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Κουτσιαύτης (Αρτας),VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), παρ.: Καρατζάς(Εύβοιας)
17.00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ: Μανούχος (Αργολίδας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), παρ.: Λιόλιος(Λάρισας)
17.15 Βόλος-Ολυμπιακός: Φωτιάς (Πέλλας), Σάββας (Σερρών), Φίλος (Βοιωτίας),4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς), VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών), Φωτόπουλος (Αθηνών), παρ.: Γκαιτατζής(Δράμας)
19.30 Παναθηναϊκός-Άρης: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Χασάν (Ξάνθης), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), VAR: Κουμπαράκης (Θράκης), Μπαλτάς (Αχαϊας), παρ.: Ιωσηφόγλου(Αθηνων/ΕΠΟ)
ΔΕΥΤΕΡΑ 23/12
18:00 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Καραντώνης (Ημαθίας),Τζιώτζιος (Θράκης), Μαυρουδής (Ηρακλείου),4ος : Μαλουτάς (Ημαθίας), VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), παρ.: Κουρκούνας (Χανίων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass