ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο Α.Ο.ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Μνημόνιο... ανόδων

* Κ. Κερμελίδης: «Ενισχυθήκαμε με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα» * Θ. Εμμανουήλ: «Ο κόσμος του χωριού να αγκαλιάσει τα παιδιά και να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης»

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2015 8:00

 

 

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Πολύ σκληρά μέτρα περιλαμβάνει το νέο μνημόνιο για τη χώρα μας και ο κόσμος δικαιολογημένα είναι έντονα προβληματισμένος για το τι μέλει γενέσθαι και πώς θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στους αυξημένους φόρους, που θα κληθεί να πληρώσει.

Όμως παρόλα αυτά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παραμένει ζωντανό, χάρη στις προσωπικές θυσίες ανθρώπων που καθημερινά το γήπεδο είναι δεύτερο ...σπίτι τους και φροντίζουν να λειτουργούν τα σωματεία, στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Ο Α.Ο. Κοιλάδας είναι μια από τις ομάδες που όχι μόνο επηρεάζεται από την οικονομική κρίση, αλλά το αντίθετο η διοίκηση εκπέμπει υγεία και όπως φαίνεται έχει υπογράψει μνημόνιο...ανόδων.

Επιδίωξή της είναι να συνεχίσει την ανοδική πορεία, να κάνει και πάλι υπερήφανους τους ανθρώπους του χωριού που οι περισσότεροι είναι αγρότες και αγαπάνε την ομάδα, συμβάλλοντας όσο μπορούν για να την καμαρώσουν σε υψηλότερα σκαλοπάτια.

ΨΗΛΑ Ο ΠΗΧΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ψηλά τοποθετούν λοιπόν τον πήχη πρόεδρος και προπονητής της ομάδας, οι οποίοι στις δηλώσεις τους επισήμαναν τα εξής:

Θοδωρής Εμμανουήλ(προπονητής): «Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Εμείς ξεκινήσαμε με έναν στόχο την περσινή χρονιά, η ομάδα να αλλάξει κατηγορία, όπως και έγινε. Φέτος η β’ κατηγορία είναι πιο δύσκολη και γι’ αυτό ενισχύσαμε την ομάδα με καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες πάνω απ’ όλα. Οι φετινοί στόχοι της ομάδας θα είναι υψηλοί, γιατί θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε με τη συνεργασία των ποδοσφαιριστών και τη δικιά μου, και σκοπός μας να κάνουμε μια ομάδα να την χαιρόμαστε πρώτα εμείς και μετά όλοι οι άλλοι που θα μας βλέπουν.

Τέλος, θέλω να πω πως ο κόσμος του χωριού πρέπει να αγκαλιάσει και να αγαπήσει όλα τα παιδιά της ομάδας και να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης».

*Ο Εμμανουήλ ευχαρίστησε και τους αθλητικούς συντάκτες που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, για την προβολή και πολύτιμη βοήθεια μέσω των άρθρων που προσφέρουν στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Κώστας Κερμελίδης(πρόεδρος): «Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία, στους ποδοσφαιριστές όλων των ερασιτεχνικών σωματείων.

Φέτος είναι μια νέα πρόκληση για εμάς, ανεβήκαμε στη β' κατηγορία, ήρθανε νέα πρόσωπα στην ομάδα και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το περισσότερο υλικό από την περσινή χρονιά.

Έμεινε λοιπόν το μεγαλύτερο μέρος των παικτών, ενισχυθήκαμε με ποδοσφαιριστές που παράλληλα είναι και καλοί χαρακτήρες και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας. Στόχος μας και πάλι είναι ξεκάθαρος, να πρωταγωνιστήσουμε στη β΄ κατηγορία, να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και ευελπιστούμε πως στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε μια από τις ομάδες, που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Αισιόδοξοι εμφανίσθηκαν στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που τόνισαν τα εξής:

Χρήστος Παπαϊωάννου: «Ελπίζω ότι φέτος να πάνε όλα καλά. Εύχομαι και από την πλευρά μου υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Με το υλικό που έχουμε μαζέψει φέτος και τα καινούργια παιδιά που προστέθηκαν, συν τους παλιούς και τους έμπειρους που είχαμε, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Βασικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα, πρωταρχικός στόχος θα είναι η άνετη παραμονή και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει, δεν θα το αρνηθούμε.

Αν η άνοδος είναι εφικτή, σίγουρα θα ήταν το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα για όλους μας».

Αχιλλέας Κατσούλης: «Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και με υγεία πάνω από όλα. Ήρθαμε σε μια νοικοκυρεμένη ομάδα, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να επιτευχθούνε οι στόχοι.

Ήμουνα δυο χρόνια στην Ανάβρα και εύχομαι να έχει μια καλή χρονιά και ό,τι στόχους θέσουν οι άνθρωποι της διοίκησης, να τους υλοποιήσουν».

Παναγιώτης Σδράλης: «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε όπως πέρυσι την καλή πορεία, να υπάρχει ομαδικό πνεύμα στην ομάδα και κρυφός πόθος είναι η άνοδος. Δύσκολο μεν να επιτευχθεί, αλλά όχι και ακατόρθωτο».

Κέιβιν Καζάνι: «Έχουμε πολύ καλό υλικό και εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα που οφείλονται στη συνέπεια της διοίκησης και την όρεξη για δουλειά του προπονητή μας κ.Εμμανουήλ, που μας εμπνέει το πάθος που έχει για το ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας θα είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι, ήρθανε παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες που έχουν εμπειρίες και θεωρώ εφικτό να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σε όλους τους παίκτες εύχομαι να έχουν υγεία, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό για όλους μας».

Ιωάννης Τέλλιος: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλα τα παιδιά και ελπίζω να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όμως εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα και θα δουλέψουμε σκληρά αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει στους επίσημους αγώνες».

ΤΟ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Στην Κοιλάδα ήρθαν οι: Τέρπος Γιώργος, Τριανταφύλλου Βαλάντης, Πρασσάς Δημήτρης, Τέλιος Γιάννης, Σδράλης Βασίλης, Κατσούλης Αχιλλέας, Γκέρσι Καζανι, Γκομοσίδης Ευάγγελος, Ευθυμιάδης Μπάμπης, Πιστάλης Κων/νος.

Έφυγαν : Αρβανίτης Νίκος, Κολότσιος Δημήτρης, Μπαρμπούτης Νεκτάριος (σταμάτησε), Βακαλάς Χρήστος.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ο Α.Ο. Κοιλάδας θα δώσει τα παρακάτω φιλικά παιχνίδια:

27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:

Ολίμπικ/Νέες Καρυές-Κοιλάδα

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Κοιλάδα-Α.Ο. Ελευθεραί

10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Κοιλάδα-Σ.Σ. Ραψάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass