Εντυπωσιακή νίκη των Νέων του Απόλλωνα Λάρισας

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ 6-2!

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2019 18:50

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα Νέων του Απόλλων Λάρισας επικράτησε της αντίστοιχης του Απόλλωνα Πόντου με 6-2, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 Νέων!


Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Αργυροπουλίου και οι παίκτες του Βαγγέλη Στουρνάρα έδειξαν πως εμπεδώνουν ό,τι τους ζητάει ο προπονητής τους και στους επόμενους αγώνες θα δείξουν ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο.
Στην προχθεσινή αναμέτρηση, οι «κυανόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 30’ με πλασέ του Εστιάδη και στο 32’ ο Καλλίας έκανε το 2–0 με αυτογκόλ. Ο Απόλλων Πόντου μείωσε σε 2–1 στο 39’ με τον Τουρσίδη.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Παναγιώτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3–1. Στο 55’ ο Παπαδόπουλος σημείωσε αυτογκόλ για το 4–1. Στο 58’ ο Παναγιώτου και πάλι σκόραρε και έκανε το 5-1, στο 70’ ο Μουρατίδης μείωσε με πλασέ σε 5-2 και στις καθυστερήσεις ο Βλησαρούλης διαμόρφωσε το τελικό 6-2.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Αντωνίου, Νάκα, Μίχου, όλοι από την Ένωση Λάρισας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Παπαθανασίου Ευστ., Παλαιολόγου, Μπρότσης (56’ Παπαδόπουλος), Μαχούχας, Ευθυμιάδης (63’ Τσούπρος), Κουτσούκης, Παπαθανασίου Γ., Εστιάδης (56’ Τσολάκης), Σκύφτας, Δρόσος (75’ Βλησαρούλης), Παναγιώτου (63’ Παπαλέξης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Χρήστος Νάιντος): Μουλαράς, Ανδρεάδης, Ρούβας, Καλλίας (79’ Βλάχος), Παπαδόπουλος, Σαρακατσάνος, Δημητρίου, Τουρσίδης, Μουρατίδης, Φράγκος – Αναστασίου, Μπαταλαμάς.
*Στη φωτογραφία η ομάδα Νέων του Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με τον προπονητή της Βαγγέλη Στουρνάρα κι ενώ παρακολουθεί το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου, για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass