Νίκησαν αντίπαλο και προβλήματα τα κορίτσια της ΑΕΛ

ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΑΣΚΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ 1-0

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2019 21:49

Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ κέρδισε στο στάδιο Αλκαζάρ τη Γλυφάδα με 1-0, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής κατηγορίας.


Ο αγώνας ήταν απόλυτα ισορροπημένος, με τη Γλυφάδα να έχει την ελαφρά υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της ΑΕΛ.
Στο πρώτο ημίχρονο η Γλυφάδα μπήκε πολύ δυναμικά και πίεσε ψηλά την άμυνα των «βυσσινί», η οποία αν και έκανε ορισμένα λάθη, δεν έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ανοίξει το σκορ. Η ΑΕΛ σε αυτό το πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε στο να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνά της
απέναντι σε μία καλά στημένη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, επιθετικά κατάφερε να απειλήσει μονάχα με κάποια μακρινά σουτ, με τα κορίτσια όμως, να βγάζουν ψυχή και πάθος στον αγωνιστικό χώρο.
Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η ίδια εικόνα με την ΑΕΛ όμως να έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να φτάνει πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Σε μία από αυτές τις φάσεις στο 58’, η Λάσκου βρέθηκε έξω από την περιοχή της Γλυφάδας μονάχα με την προσωπική της αντίπαλο και αφού
ελίχθηκε, έστειλε την μπάλα με πολύ ωραίο σουτ στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια η Γλυφάδα πίεσε πάρα πολύ και ακολούθησε ένας τρελός ρυθμός με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και το παιχνίδι να παίρνει μία άγρια ομορφιά. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μία σέντρα-σουτ από τα δεξιά και κάποιες στημένες φάσεις, ενώ η ΑΕΛ με τη σειρά της απείλησε και αυτή σε κάποια στημένα.Το σκορ δεν άλλαξε και το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.
Η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε τα προβλήματα με τα οποία αγωνίστηκε η ομάδα του Βασίλη Πάνου, ο οποίος δεν μπορούσε να υπολογίζει στη Λέμε που υπέστη κάταγμα στο χέρι στον προηγούμενο αγώνα, τη Σωτηριάδη που έπαιξε αναγκαστικά στα τελευταία λεπτά, τη Μίσσια (τραυματίας) και τη Μούκα που έδινε εξετάσεις, ενώ στην ουσία χωρίς προπόνηση αγωνίστηκε η Κόντου που είχε πρόβλημα στο γόνατο.
Μια νίκη που αφιερώθηκε στην Παναγιώτα Ακριβούλη η οποία για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει από κοντά τις συμπαίκτριές της.
Καλή η διαιτησία του Στέφανου-Βάιου Καλατζή, ο οποίος είχε συνεργάτες την Ελευθερία Κουβατά και τον Αστέριο Σκρίμπα, όλοι από την Ένωση Θεσσαλίας.
ΑΕΛ (Βασίλης Πάνος): Βλασιάδου, Κούκου, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Ρήγα, Σκωτεινιώτη Κ., Κόντου, Βίσμπα, Λάσκου, Αρκουλή, Σιάχου. Αγωνίστηκαν και οι: Κατσιάνα, Τσιάρα, Σωτηριάδη.
*Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, σε μία ακόμα σημαντική αναμέτρηση.

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (7η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ- Ελπίδες Καρδίτσας    6-0
ΑΕΛ-Γλυφάδα    1-0
Αβαντες Χαλκίδας ΟΦΗ    0-1
Αγροτικός Αστ.-Μεσολόγγι     0-1
Τρίκαλα 2011-Άρης    0-5
Ατρόμητος-Γιάννενα    2-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ     21
2. Ατρόμητος     17
3. Άρης    16
4. Μεσολόγγι 2008     13
5. Τρίκαλα 2011     10
6. ΟΦΗ    9
7. Άβαντες Χαλκ.     8
8. Αγροτικός Αστ.     6
9. ΑΕΛ     6
10. Ελπίδες Καρδίτσας     5
11. Οδ. Γλυφάδας     4
12. Γιάννενα     3

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(8η αγων.- 15/12-15:00)
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Γιάννενα- ΑΕΛ
Ελπίδες Καρδίτσας-Άβαντες Χαλκ.
Γλυφάδα-Αγροτικός Αστ.
ΟΦΗ-Τρίκαλα 2011
Μεσολόγγι 2008-Άρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass