40 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Γιορτή με Junior League

Δημοσίευση: 29 Νοε 2019 22:19

Είναι ένα λυπηρό γεγονός πως τα σημερινά παιδιά απέχουν, ως επί το πλείστον, από έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα περισσότερα είναι προσκολλημένα πλέον μπροστά από ένα κινητό και έναν υπολογιστή με συχνά απαιτητικές και δυσανάλογες σχολικές υποχρεώσεις και με μία διατροφή, η οποία δεν είναι πάντα ενδεδειγμένη.


Η ενασχόληση με ένα άθλημα δεν εξασφαλίζει μόνο καλύτερη σωματική υγεία στο παιδί. Ο αθλητισμός βοηθά το παιδί να ωριμάσει, να καλλιεργήσει μέσα του τις αρετές της συνεργασίας και της πειθαρχίας, να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές.
Και με στόχο να φέρει τα παιδιά στον αθλητισμό η Ολύμπια με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυσή της διοργανώνει το "Junior League" ένα πρωτότυπο τουρνουά φιλίας για μικρά παιδιά μεγάλης διάρκειας, ώστε να μπορούν να αθλούνται όλο τον χρόνο...
Το τουρνουά επικεντρώνεται στη διαδικασία ένταξης μικρών ηλικιών κατηγορίας προμίνι ( 2008 - 2009 ) σε κανονικές αγωνιστικές καταστάσεις.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν έξι ομάδες του νόμου: Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας, Γ.Σ. Φαλάνης, Ηρακλής Χάλκης, Αετός Πλατυκάμπου, B.C.L. και Σπάρτακος, σκοπεύοντας στην ανταλλαγή εμπειριών, μοιράζοντας την ίδια αγάπη για το μπάσκετ με ένα κοινό όραμα, την εξέλιξη της καλαθοσφαίρισης στη Λάρισα.
Οι αγώνες ξεκινούν με προκριματική φάση διπλών αγώνων με όλους τους συμμετέχοντες εντός και εκτός έδρας, θα ακολουθήσει η διαδικασία των play offs των τεσσάρων φιναλίστ, all star game με αθλητές όλων των ομάδων, ενώ οι τρεις πρώτες ομάδες των τελικών θα αντιμετωπίσουν σε τριήμερο τουρνουά τρεις ομάδες του εξωτερικού.
Η παρουσία των γονέων, συγγενών και φίλων των μικρών αθλητών στα γήπεδα με σκοπό το χειροκρότημα των προσπαθειών τους κατά τη διάρκεια των αγώνων θα ήταν χαρά και τιμή όλων των ομάδων της διοργάνωσης.
Στη Α' Αγωνιστική σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ολύμπια - B.C.L. 48-25
Γ.Σ. Φαλάνης – Ηρακλής Χάλκης 28-53
Αετός Πλατυκάμπου-Σπάρτακος 24-74

 

Και ένα τουρνουά για όλους...

Η Ολύμπια εκτός από το τουρνουά για μικρά παιδιά θα διοργανώσει και ένα τουρνουά για όλους, όπου μπορούν να συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας κάνοντας τη δικιά τους ομάδα σε συνεργασία με το Basketaki που διοργανώνει ανάλογο τουρνουά στην Αθήνα. Η Ολύμπια θα κάνει το δικό της... Basketaki.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass