Μόνο «βυσσινί» στο θεσσαλικό ντέρμπι

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2019 22:16

Οι οπαδοί της ΑΕΛ θα είναι μόνοι τους στο....Ael Fc Arena στο αυριανό θεσσαλικό ντέρμπι με τον ΝΠΣ Βόλου, καθώς απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων του Βόλου από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη μετά από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.


Αυτό αναφέρει και σχετική ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας: «Επειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ελευθέριο Αυγενάκη, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ», ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (30-11-2019) και ώρα 17:15 στο γήπεδο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα είναι οι μοναδικοί που θα δούνε το παιχνίδι διά ζώσης και αναμένεται να παροτρύνουν την ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες.
Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου έχει ρίξει το βάρος στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, καθώς υπάρχουν προβληματισμοί για την αμυντική γραμμή με δεδομένες τις απουσίες των τιμωρημένων Μιχαήλ και Σετσέροβιτς. Πάντως δείχνει ότι δεν έχει καταλήξει αν θα παίξει με τέσσερις αμυντικούς ή τρεις στον αγώνα του Σαββάτου αλλά και ποιον σχηματισμό. Δηλαδή το 3-5-2 ή το 4-2-3-1 που είναι τα συστήματα που δουλεύει κυρίως ο προπονητής.
Σήμερα ίσως φανούν τα οριστικά πλάνα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας..

 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε, μέσω του προπονητού του Απόλλωνα Λάρισας και πρώην Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής U20 της Αλβανίας Αριάν Μπελά (ο κ. Αλέξης Κούγιας τον είχε ποδοσφαιριστή όταν ήταν ιδιοκτήτης στον ΠΑΣ Γιάννινα) ήρθε σε επαφή με τον κ. Εντμόντ Χασανμπελίου, πρόεδρο της ομάδας Τεούτα του Δυρραχίου, πόλης που καταστράφηκε από τον πρόσφατο φονικό σεισμό, και συμφώνησαν να γίνει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας στο Εθνικό Στάδιο των Τιράνων ή στο Στάδιο του Δυρραχίου (εφόσον είναι κατάλληλο προς τέλεση αγώνων) την 29/12/2019 και όλα τα έσοδα απ' αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα να διατεθούν υπέρ των σεισμοπλήκτων της πόλης του Δυρραχίου. Τέλος, στα παιχνίδια με τον Βόλο ΝΠΣ για το πρωτάθλημα της Super League που θα γίνει αύριο Σάββατο 30/11/2019 στις 17:15, και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα την Τετάρτη 4/12/2019 στις 19:30, θα γίνει προσπάθεια να συγκεντρωθούν στο AEL FC ARENA και συγκεκριμένα στον χώρο που ήταν η μπουτίκ της ΑΕΛ (θα υπάρξουν και σχετικές πινακίδες) και ο οποίος είναι κενός, αντικείμενα, ρούχα (ανδρικά – γυναικεία – παιδικά) και λευκά είδη (σεντόνια – κουβέρτες – πετσέτες), τα οποία θα αποσταλούν αμέσως μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με δαπάνες της ΑΕΛ στον δήμαρχο Δυρραχίου, για να διανεμηθούν στους σεισμόπληκτους.

Του Σωτ. Κέλλα

 

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον Αχ. Μπέο στο γήπεδο
Πρόστιμα... μοίρασε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League στις ΠΑΕ ΑΕΚ (10.000 ευρώ), Παναιτωλικός (2.750), ΠΑΟΚ (8.000) και Λαμία (2.000) για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους κατά την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και στον Αστέρα Τρίπολης (1.000), γιατί επέτρεψε την είσοδο στον χώρο των αποδυτηρίων στον αγώνα με τον Βόλο του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, παρά το γεγονός ότι δεν αναγραφόταν στο Φύλλο Αγώνα ούτε είχε σχετική διαπίστευση. Για τον ίδιο λόγο στον δήμαρχο Βόλου επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για έναν (1) μήνα και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass