Σούπερ θέαμα σε αγώνα Rugby

ΑΕΛ ΚΑΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΕΣ 22-22

Δημοσίευση: 27 Νοε 2019 18:06

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, η ομάδα Rugby της ΑΕΛ έφερε ισοπαλία με την αντίστοιχη των Patras Panthers 22-22, για την 1η αγωνιστική του πανελλήνιου πρωταθλήματος Rugby League.


Στο ημίχρονο η ομάδα της Λάρισας ήταν πίσω στο σκορ με 6-18. Παρ’όλη την απειρία και με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της έδειξε χαρακτήρα και όχι μόνο κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά παραλίγο να κέρδιζε στο τέλος. Σημειώνουμε πως το σκοράρισμα στο Ράγκμπι (ή «TRY» όπως είναι η σωστή ονομασία) δίνει στην ομάδα 4 πόντους. Επίσης η ομάδα που σκόραρε μπορεί να πάρει 2 επιπλέον πόντους αν καταφέρει με κλοτσιά («Conversion») να περάσει την μπάλα στο πάνω μέρος των δοκαριών μετά το «TRY».
Στο πλευρό της ΑΕΛ βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι που εντυπωσιάστηκαν από το άθλημα και το θέαμα που προσφέρει. Αυτοί ήταν ο κινητήριος μοχλός για την αλλαγή της απόδοσης των παικτών. Χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Ευχαριστούμε πολύ τη θερμή κερκίδα που στήθηκε και βοήθησε πραγματικά να πάρουμε μπρος και να κάνουμε αυτή την ανατροπή».
Για την ομάδα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν: Βουτσής Ηλίας, Λαζαράκος Αναστάσιος, Μπρεγιάννης Παύλος, Καραμήτρος Βασίλης, Κατσουλάρης Κων/νος, Κατσουλάρης Παναγιώτης, Παναγιώτου Άγγελος, Πετρούσης Ανδρέας, Ρίζος Μανώλης, Stryzheus Vlad, Τζανάκης Νίκος, Fadel Mark, Φωτεινός Νίκος. Προπονητικό team: Γκούμα Χριστίνα, Μαυρονικόλα Ευδοξία, Λεμπηδάκης Γιώργος, Φωτιάδης Αποστόλης.
Σκόρερς
ΑΕΛ tries: Φωτεινός Νίκος (‘30, ‘67), Καραμήτρος Βασίλης (‘47), Fadel Mark (‘70). Conv: Κατσουλάρης Παναγιώτης 3/4.
Πάτρα tries: Saliaj (‘4), Γιαχαλής (‘7), Καντζάρης (‘16, ‘54), Κλαδάς (‘24). Conv: Πέγκας 1/5.
*Η ομάδα Ράγκμπι της ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Λαρισαίων και ιδιαίτερα το Τμήμα Αθλητισμού για την παραχώρηση του γηπέδου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται για την ομάδα και το άθλημα, να απευθύνονται στο τηλ.: 6983-518.33, στο Facebook: ΑΕΛ - Τμήμα Ράγκμπι και στο Instagram: @aelrugby. Προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:00-21:00 στη Νίκαια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass