Και τώρα ο Βόλος στον δρόμο της ΑΕΛ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΟΥΑΡΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ

Δημοσίευση: 27 Νοε 2019 22:05

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες από τη Λαμία στο AEL FC ARENA με 3-0 και από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 1-0, η ΑΕΛ θα υποδεχτεί το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 17:15, το Ν.Π.Σ. Βόλου.


Παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 και για τους «βυσσινί» αποτελεί μονόδρομος η νίκη, εάν θέλουν να ελπίζουν σε μια θέση στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Η ΑΕΛ σε δύο συνεχόμενους αγώνες δέχθηκε συνολικά τέσσερα τέρματα χωρίς να σημειώσει κανένα και αυτή η επιθετική δυστοκία ευελπιστούμε να σταματήσει στη σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Το γεγονός ότι επιστρέφουν ο Γουάρντα και ο Κάτσε, που δεν αγωνίστηκαν στην Τούμπα, αναμένεται πως θα δώσει άλλο αέρα στη λαρισινή ομάδα, που καλείται στον συγκεκριμένο αγώνα να κερδίσει με την αγωνιστική της παρουσία και τον κόσμο, που απογοητεύτηκε από την εμφάνιση στο ματς με τη Λαμία.
Σημαντικές θα είναι οι απουσίες του Μιχαήλ, ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και του Σετσέροβιτς, που δηλώθηκε στον αγώνα με τον Βόλο να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.
Όμως στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις που μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια και θα αποφασίσει ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου, μετά από την αυριανή προπόνηση.
Χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν ρεπό και σήμερα με προπόνηση που θα γίνει στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία, για το ματς με τον Ν.Π.Σ. Βόλου.

 

ΕΞΟΦΛΗΘΗΚΕ Ο ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε χθες γνωστό πως εξοφλήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ.

 

ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΕ
Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη (28/11, 14:00) πέντε ΠΑΕ, στο πλαίσιο των αναμετρήσεών τους για την 11η αγωνιστική. Οι σύλλογοι που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους είναι ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ, η ΑΕΚ, ο Πανιώνιος, η Λαμία και ο Παναιτωλικός.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass