Hταν πραγματικός Ηρακλής...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ 3-0 ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ, ΝΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΨΩΜΟΛΙΑΣ ΤΑ ΓΚΟΛ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2019 20:07

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε χθες στο στάδιο Αλκαζάρ ο Ηρακλής Λάρισας και κέρδισε δίκαια την Αταλάντη με 3-0, σε αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.


Η λαρισινή ομάδα αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με σοβαρότητα, πάθος και είχε αποτελεσματικότητα, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.
Άφησε γενικά πολλές υποσχέσεις με την εμφάνισή του και στο τέλος οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στη θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ χειροκρότησαν παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ναρίνογλου, Νάστας και Ψωμολιάς ήταν οι σκόρερ των «κυανόλευκων», ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μακρόπουλου στο 53'.
Από τα πρώτα λεπτά ο Ηρακλής που είχε σε μεγάλη ημέρα τον Σπύρο Ζαφειρίου, έδειξε το πόσο θέλει το παιχνίδι, με ωραίο ποδόσφαιρο έφτασε στον στόχο του και ατενίζει με αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Μόλις στο 4’ ο Νάστας επιχείρησε το σουτ, ο Καπετάνος απέκρουσε ασθενώς την μπάλα και ο Νίκος Ναρίνογλου που ακολούθησε τη φάση, με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 19’, σε γύρισμα του Ζαφειρίου ο Κακαβίτσης από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ ανενόχλητος, όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Δέκα λεπτά αργότερα στο 29', ο Δήμος για την Αταλάντη έκανε ένα δυνατό σουτ, που ανάγκασε τον Παπαγιάννη να διώξει σε κόρνερ, στην πρώτη καλή στιγμή των φιλοξενουμένων.
Με 1-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και στην επανάληψη η Αταλάντη έφτασε κοντά στην ισοφάριση.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 52', ο Ζυγογιάννης έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαγιάννη.
Αμέσως μετά στο 53', η Αταλάντη αναγκάστηκε να συνεχίσει τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς ο Μακρόπουλος ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Νάστα έξω από την περιοχή και ενώ εκείνος ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Αντίκρισε έτσι την κόκκινη κάρτα ο αμυντικός των φιλοξενουμένων και το αριθμητικό πλεονέκτημα, εκμεταλλεύτηκαν οι νικητές.
Στο 62’ λοιπόν από άψογο συνδυασμό των Σπύρου Ζαφειρίου-Αποστόλη Νάστα, ο δεύτερος επιχείρησε το σουτ από αριστερά και πέτυχε το 2-0.
Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι, στο 70'σε μια κεφαλιά του Πάππου η μπάλα πέρασε άουτ και εν συνεχεία, ο Ηρακλής στο 81'«σφράγισε» τη νίκη του.
Από αριστερά ο Γιαννακόπουλος επιχείρησε τη σέντρα και ο Πέτρος Ψωμολιάς που πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 3-0.
Λίγο πριν το τέλος, στο 87'σε σουτ του Μαλισσόβα η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ηρακλής άγγιξε το 4-0, όμως στο πλασέ που έκανε ο Μουξιός, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Καλή η διαιτησία του κ. Ασλανίδη, που είχε συνεργάτες τους κ. Βρούζο και Καλορογιάννη, όλοι από την Ένωση Πιερίας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Κρίτσας, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας (86’ Τάρτας), Νάστας, Μανιώτης, Ναρίνογλου (68’ Τσαπατώρης), Ζαφειρίου (80’ Μουξιός), Κακαβίτσης (72’ Κοντοθανάσης).
ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Μακρόπουλος, Σάκκας (73’ Σαλϊάι), Πάππος, Ζυγογιάννης, Λυτάκης (65’ Λαμπρόπουλος), Τσακανίκας, Μαλισσόβας, Δουβάρας, Δήμος (86’ Ντζιός), Τζιβεκέλης.
*Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες και στο Αλκαζάρ βρέθηκαν προπονητές από ομάδες του 3ου ομίλου της Γ'Εθνικής.
Εθεάθησαν οι Αποστόλης Στύλος (Πιερικός), Γιάννης Τσακμακίδης (Οικονόμος), Τάκης Παραφέστας (Ατρόμητος Παλαμά) και Γιάννης Μπουρνάκας (ΑΟ Σελλάνων).
Επίσης, παρέα παρακολούθησαν τον αγώνα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Στέλιο Κουκούλη και τον προπονητής της Κ-19 Βαγγέλη Στουρνάρα.
Στο Αλκαζάρ ήταν και οι προπονητές Γιώργος Καμάκας, Αποστόλης Ευαγγέλου, Βαγγέλης Κώτσιος, όπως και ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ Φώτης Γκουζιώτης, με τον παλαίμαχο του Απόλλωνα Δημήτρη Τσαπατώρη.
*Γούρι έφερε με την παρουσία του στον πρόεδρο του Ηρακλή Λάμπρο Ιωακείμ ο πρώην διοικητικός παράγοντας του Ηρακλή Χάλκης, Δημήτρης Κωστούλης.
*Η νίκη ήταν αφιερωμένη στον προπονητή Χρήστο Χατζηλιάδη, ο οποίος το ερχόμενο Σάββατο παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιά του και ο συνεργάτης του Θάνος Τριανταφυλλόπουλος τόνισε πως ήταν το καλύτερο ίσως δώρο που θα μπορούσαν να του κάνουν οι παίκτες του.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ - ΚΑΡΙΤΣΑ
Με τον αέρα της έδρας ο Οικονόμος Τσαριτσάνης υποδέχεται σήμερα και ώρα 16:00 στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», τη φιλόδοξη Α.Ε. Καρίτσας.
Οι «Πράσινοι» προέρχονται από λευκή ισοπαλία στο Στεφανοβίκειο και θέλουν να κατακτήσουν νικηφόρο αποτέλεσμα, για να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση.
Αγωνιστικά εκτός από τους τραυματίες Τσιούτσιο και Μπουμπουνάρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Γιάννη Τσακμακίδη και του στενού του συνεργάτη Μανώλη Μπατσαρά.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους κ. Αλέξανδρο Μπαλιάκα (Κοζάνης) και Μιχάλη Μανασή (Τρικάλων), ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ.Περίανδρος Πετρόπουλος (Μακεδονίας).

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΘΕΣ
Ηρακλής Λ.-Αταλάντη 3-0
ΣΗΜΕΡΑ (16:00)
Μετέωρα - Ατρόμητος Παλαμά
Θησέας Αγριάς - Νεοχώρι
Οικονόμος - ΑΕ Καρίτσας
Πιερικός - Στεφανοβίκειο
Αλμυρός - Ποταμιά
ΑΟ Σελλάνων-Δίας Δίου(γηπ. Αστέρα Καρδίτσας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1. Πιερικός 6-0 10
2. Α.Ο. Σελλάνων 7-3 10
3. Θησέας Αγριάς 9-4 7
4. Καρίτσα 9-5 7
5. Ατρόμητος Παλαμά 7-4 7
6. *Ηρακλής Λ. 5-7 7
7. *Αταλάντη 6-4 7
8. Οικονόμος 5-3 5
9. Μετέωρα 4-5 5
10. Αλμυρός 2-3 4
11. Δίας 3-11 3
12. Νεοχώρι 6-7 3
13. Στεφανοβίκειο 2-6 2
14. Ποταμιά 2-9 1
*Έχουν από 5 αγώνες

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass