Παρέλαση με νέο αγωνιστικό χώρο

*ΠΩΣ ΕΙΔΕ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ *ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 09 Οκτ 2019 22:41

«Μέχρι την παρέλαση (σ.σ. 28η Οκτωβρίου) λογικά θα είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος του Ael Fc Arena» μας έλεγε χθες άτομο που εμπλέκεται στη συμφωνία ΠΑΕ ΑΕΛ και «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.», καθώς χθες φάνηκε να ολοκληρώνεται η ανάθεση του έργου στην κατασκευάστρια εταιρεία που θα είναι η ίδια που κατασκευάζει και τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και εδρεύει στη Λειβαδιά, ενώ τα χωματουργικά θα δοθούν σε Λαρισαίο επιχειρηματία.

Το οικονομικό κόστος του έργου δεν έχει οριστικοποιηθεί, ενώ σημαντικό όφελος αποτελεί το γεγονός ότι το αποστραγγιστικό του Ael Fc Arena είναι σε άριστη κατάσταση. Αν τα έργα ξεκινήσουν εντός της εβδομάδας, στις 28 Οκτωβρίου θα είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος χωρίς να επηρεάζεται η ομάδα, που θα παίξει εντός έδρας παιχνίδι στις 3 Νοεμβρίου (με τον ΟΦΗ), αφού αυτή τη βδομάδα το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής και ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά από οκτώ χρόνια επέστρεψε στη Λάρισα ο Νίκος Κωστένογλου, καθώς είχε δουλέψει ως προπονητής της ΑΕΛ το 2011 (ανέλαβε αρχές Ιανουαρίου του 2011 οπότε αντικατέστησε τον Νορβηγό Γιορν Άντερσεν και δεν πέτυχε την αποφυγή του υποβιβασμού στη Β' Εθνική, καθώς την παρέλαβε σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση). Ο Κωστένογλου, όπως έλεγε σε φιλικό του περιβάλλον, χάρηκε που είδε γνωστούς στην πόλη και παρότι είχε ολιγόμηνο πέρασμα κάποιοι δεν τον ξέχασαν. Με ορισμένους είχε και συνομιλία μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΛ-ΑΕΚ 0-0. Πάντως δεν ξέρουμε πώς αισθάνθηκε ο Κωστένογλου όταν ο στενός του φίλος, προπονητής της Κ19 της ΑΕΛ Μίλτος Ζιάκας οδήγησε τη λαρισινή ομάδα σε νίκη επί της ΑΕΚ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα με 3-2, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Βάιος Μαλάκος στο 90'+2' που είχε περάσει ως αλλαγή στο 72'.

ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι παίκτες της ΑΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το διήμερο ξεκούρασης που τους έδωσε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου και νέο πρόσωπο θα είναι ο Ασούμπρε που δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο προπονητής στο διάστημα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να δουλέψει σε νέους σχηματισμούς στην ομάδα και μάλλον στο 4-2-3-1, αφού ο Ιβοριανός παίκτης διακρίνεται για τη γρηγοράδα του παίζοντας στην πλάγια γραμμή.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass