Σεμινάριο για... σεμινάριο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2019 15:55

Σεμινάριο για... σεμινάριο διοργανώνει η ομάδα γυναικείου ποδοσφαίρου των Ελπίδων Καρδίτσας σήμερα (φιλικό παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδος στο ποδόσφαιρο γυναικών, ΠΑΟΚ) και αύριο με τίτλο:

«Πρωτοποριακοί μέθοδοι προπόνησης και της αθλητικής προετοιμασίας των ομάδων στο σύγχρονο ποδόσφαιρο». Κύριος ομιλητής θα είναι ο Ιταλός προπονητής κ. Jacopo Leandri, ο οποίος θα αναλύσει το ιταλικό πρότυπο προπόνησης και θα μεταφέρει την τεχνογνωσία του στο ποδόσφαιρο, αλλά και από την Εθνική Ιταλίας γενικότερα. Επίσης αναφορά θα γίνει στο πώς αναπτύχθηκε το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ιταλία, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει και μοντέλο για το αντίστοιχο ελληνικό. Είναι προπονητής στην Εθνική Ιταλίας U23 και U16 αλλά και υπεύθυνος του σκάουτινγκ για το γυναικείο ποδόσφαιρο, καθώς και μέλος της ομάδας σκάουτινγκ για το ανδρικό ποδόσφαιρο. Επίσης θα μιλήσουν η medical doctor με εξειδίκευση στην αθλητική οφθαλμολογία κ. Cecilia Scassa, ο ειδικευθείς στην Ψυχιατρική, ψυχοσεξολόγος, mental coach ποδοσφαιριστών και αθλητικός διευθυντής των Ελπίδων Καρδίτσας κ. Θεόφιλος Καλλιτσάρης, ο ειδικευθείς στην Ψυχιατρική, football mental coach και γυμναστής κ. Ιωάννης Κατσάρας και η τελειόφοιτη διαιτολόγος-διατροφολόγος των Ελπίδων Καρδίτσας κ. Ελπίδα Παπανικολάου. Οι ομιλίες θα γίνουν αύριο από τις 18.00 έως τις 22.00 στο ξενοδοχείο «Κιέριον» της Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass