Αετός Ορφανού - Απόλλων Λάρισας

*ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ *ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΟΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2019 15:53

Πραγματοποιήθηκε χθες η κλήρωση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την είσοδο των ομάδων της Super League 2, αλλά εκτός από τους εκκρεμείς αγώνες από τον προηγούμενο γύρο, προέκυψε και μια ένσταση.

Συγκεκριμένα η Ελασσόνα, που αποκλείστηκε από τον Ασπρόπυργο, κατέθεσε ένσταση υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Δυτικής Αττικής στο μεταξύ τους παιχνίδι είχε έναν παίκτη Κ20 στην αποστολή και όχι δύο, όπως ορίζει η προκήρυξη. Η υπόθεση, λοιπόν, θα συζητηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ο Απόλλων Λάρισας κληρώθηκε εκτός έδρας με τον Αετό Ορφανού και ο αγώνας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης που δήλωσε ως έδρα ο Αετός Ορφανού για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Θα παίξει εκεί μέχρι να ετοιμαστεί το δικό του γήπεδο στο Οφρύνιο, όπου μέχρι τώρα δεν έχουν αρχίσει τα έργα. Τα 12 ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα εξής (οι αγώνες είναι μονοί και θα γίνουν το τριήμερο 24-26/9). Καλαμάτα-Α.Ε. Καραϊσκάκης Τρίκαλα-Δόξα Δράμας Αιγάλεω-Εργοτέλης Αταλάντη ή Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου Άετος Ορφανού-Απόλλων Λάρισας Σπάρτη ή Ιάλυσος-Κέρκυρα Ιωνικός-Παναχαϊκή Πανθηραϊκός-Πλατανιάς Α.Ε. Βαθυλλού/Πανσαμιακός ή Αιολικός/Κόρινθος/Νίκη Βόλου–Απόλλων Σμύρνης Ασπρόπυργος-ΠΑΣ Γιάννινα Βέροια ή Διαγόρας-Λεβαδειακός Καβάλα-Χανιά - Χωρίς αγώνα προκρίνεται ο Πανσερραϊκός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass