O Κουτσιανικούλης στον Ολυμπιακό Βόλου

OI «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ» ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΖΛΙΔΗ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2019 15:41

Μια σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος απέκτησε τον 31χρονο Λαρισαίο μεσοεπιθετικό Βασίλη Κουτσιανικούλη, που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Κουτσιανικούλης γεννήθηκε στη Χάλκη στις 9/8/1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αρη Λάρισας και μετά πήγε στον Ηρακλή Χάλκης παίζοντας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από τον Εργοτέλη και σε ηλικία 19 ετών αγωνίστηκε στη Super League με την κρητική ομάδα. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις «εξαργυρώθηκαν» με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, την περίοδο 2009-10. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρέμεινε δύο χρόνια, επέστρεψε στον Εργοτέλη για έναν χρόνο, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΟΦΗ. Στους «ασπρόμαυρους» κάθισε τρία χρόνια, παίζοντας και τις τρεις χρονιές στη Super League. Το 2015-16 έπαιξε στην ΑΕΛ και πανηγύρισε την άνοδο στη Super League. Αγωνίστηκε με τους «βυσσινί» στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, για να επιστρέψει στον ΟΦΗ την περίοδο 2017-18, οδηγώντας του Κρητικούς στην άνοδο στη Super League. Την περσινή χρονιά ο Κουτσιανικούλης με τον ΟΦΗ στη Super League κατέγραψε 18 συμμετοχές. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, έχοντας παίξει σε 12 παιχνίδια, ενώ έχει σημειώσει και τρία γκολ. *Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Βόλου κινείται και για την απόκτηση του πρώην επιθετικού της ΑΕΛ Θωμά Ναζλίδη, μεταγραφή που αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. **Στη φωτογραφία ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με τον μάνατζέρ του-πρώην τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ- Βασίλη Βάνη και τον διοικητικό παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου, Ευριπίδη Τσιμπανάκο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass