Ο Μιχάλης Αναστασίου υπεύθυνος στο τμήμα Αθλητισμού του Δήμου

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2019 22:39

Ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Αναστασίου ορίσθηκε από τον δήμαρχο Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη ως εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων έχοντας τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α. Την οργάνωση, την εποπτεία και τον συντονισμό όλων των λειτουργιών του Τμήματος Αθλητισμού της Δ/νσης Πολιτισμού και Αθλητισμού. β. Την εξουσιοδότηση υπογραφής όλων των υπηρεσιακών εγγράφων που αφορούν στη λειτουργία του Τμήματος Αθλητισμού της Δ/νσης Πολιτισμού και Αθλητισμού πλην χρηματικών ενταλμάτων, Λίγο μετά την ανακοίνωση ο Μιχάλης Αναστασίου έκανε στην «Ε» την παρακάτω δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου ανέθεσε το κομμάτι του αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων. Ο προκάτοχός μου Γιώργος Κωσταρόπουλος είχε δείξει σημαντικό έργο ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη και ευελπιστώ να καταφέρω και εγώ το ίδιο. Θα κινηθούμε σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε όλο το φάσμα του αθλητισμού και κυρίως του ερασιτεχνικού αθλητισμού δίνοντας βαρύτητα σε διοργανώσεις, μαζικό αθλητισμό και επιμόρφωση με διεξαγωγή επιστημονικών ημερίδων. Προσωπικά θα αξιοποιήσω τις γνώσεις που μου πρόσφερε η θέση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων της Ολύμπια για να μπορέσω να μεγιστοποιήσω την προσφορά στην αθλούμενη νεολαία της πόλης. Στόχος μου είναι ο αθλητισμός να παραμείνει το πιο δημιουργικό κύτταρο της Λάρισας γιατί η Θεσσαλική πρωτεύουσα είναι συνδεδεμένη με αθλητικές επιτυχίες που πρέπει να συνεχιστούν στο διηνεκές».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass