Σούπερ έκπληξη με Σκότι Ρέινολντς

Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2019 22:08

Σούπερ έκπληξη έκανε χθες η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ με την απόκτηση του 32χρονου ύψους 1.88 πλέι μέικερ Σκότι Ρέινολντς που ουσιαστικά πάνω του θα στηριχθεί όλη η ομάδα.

Ο Αμερικάνος παίκτης που πέρυσι έπαιζε στην Ολύμπια Λουμπλιάνας(Σλοβενία) και τη Χάποελ Χολόν γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1987 στο Χάντσβιλ της Αλαμπάμα, ξεκίνησε από τη Βιρτζίνια (High school Herndon) για να πάει στη συνέχεια στο κολλέγιο της Βιλανόβα (2006-2010). Έγινε ντραφτ το 2010 στο ΝΒΑ στην Τούλσα, ενώ έπαιξε και στο Σάμερ Λίγκ των Φοίνιξ Σανς.

Η πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία έγινε στην Ιταλία με την Πρίμα Βερόλι (μόλις τέσσερα παιχνίδια στην Α2) το 2010 για να επιστρέψει στην Αμερική και στο Σπρίγκφιλντ.

Έκανε πέρασμα και στις Φιλιππίνες μέχρι να βρει την …Ιθάκη του στην Ευρώπη όπου τα τελευταία χρόνια έπαιξε στο Πρίντεζι(Ιταλία), Νίμπουργκ(Τσεχία), Μπεσίκτας(Τουρκία), Τσιμπόνα(Κροατία) και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (Ρωσία).

Ο παίκτης ξέρει πολύ καλά την ευρωπαϊκή νοοτροπία και το 2017 στην Αδριατική Λίγκα αναδείχθηκε καλύτερος σε ασίστ.

Με τη Χάποελ Χολόν, την τελευταία του ομάδα που αγωνίσθηκε, έπαιξε 23 παιχνίδια στο πρωτάθλημα με 8,5 πόντους μέσο όρο και 4,8 ασίστ. Έπαιξε σε πέντε αγώνες κυπέλλου και έξι ευρωπαϊκούς.

Αν ο παίκτης αυτός παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του θα δούμε έναν δεινό σκόρερ αλλά κυρίως έναν πολύ καλό παίκτη σε ασίστ που θα κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του.

 

ΜΠΕΪΚΕΡ: ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑ...

Παίκτης της Λάρισας και με τη... βούλα είναι ο Τζάστιν Μπέικερ, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ. Την περσινή σεζόν ο 30χρονος φόρεσε τη φανέλα της Ντινάμο Βουκουρεστίου, με μέσο όρο 13.1 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 54.5% ευστοχία.

Η ανακοίνωση: «Τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα, Τζάστιν Μπέικερ απέκτησε η Λάρισα ΚΑΕ. Ο Μπέικερ γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου 1989, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στη θέση "4". Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Δανία, Ισραήλ, Γερμανία, Αυστραλία, Εσθονία, Κύπρο και Ρουμανία πέρυσι με τη φανέλα της Ντινάμο Βουκουρεστίου, συμμετέχοντας στο final 4 του Κυπέλλου. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Σε δηλώσεις του ο νέος παίκτης τόνισε: «Είναι μία πρόκληση για μένα η συμμετοχή μου στην Basket League και αποδέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση της Λάρισας. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο, οι προπονητές και οι Έλληνες παίκτες μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μας έκαναν να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε στο σπίτι μας. Γνωρίζω ότι η Λάρισα είχε καλές ομάδες στο παρελθόν, αλλά αυτή εδώ είναι μία νέα προσπάθεια και πρέπει να στηριχθεί απ’ όλο τον κόσμο. Τον θέλουμε δίπλα μας για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο που έχουμε θέσει».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass