Αγγιξε το θαύμα η ΑΕΚ, πλήρωσε τα λάθη του ο ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2019 16:06

Μια «ανάσα» από το «θαύμα» έφτασε η ΑΕΚ, που αποχαιρετά το Europa League με νίκη 2-0 επί της Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα. Η ήττα 1-3 στο πρώτο ματς των play off αποδείχθηκε καταδικαστική για την ηρωική Ένωση του Νίκου Κωστένογλου, που διαμόρφωσε νωρίς το τελικό σκορ με τους Λιβάγια (24’), Μάνταλο (30’πέν.).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο απειλητικά στο β’ ημίχρονο και στο 54’ είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Νουακαέμε. Η ΑΕΚ στο τέλος λύγισε από την κούραση, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ελντερ Λόπες στο 3ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Ουγκουρτσάν, Νόβακ, Κάμπι, Ιβανίλντο, Περέιρα, Σόσα, Παρμάκ, Ομπι Μίκελ (36’ Σέρλοτ), Ομούρ (44’ Σάρι, 83’ Ερντογάν), Νουακαέμε, Εκουμπάν
ΑΕΚ: Μπάρκας, Οικονόμου (88’ Κλωναρίδης), Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος (58’ Κρίστιτσιτς), Σιμόες, Μάνταλος (81’ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Ολιβέιρα
Ο ΠΑΟΚ
Συγκλονιστική εξέλιξη είχε ο αγώνας της Τούμπας, όπου ΠΑΟΚ και Σλόβαν Μπρατισλάβας έδωσαν ψυχή και ομορφιά σε μια μεγάλη αναμέτρηση, αλλά το τελικό 3-2 υπέρ του ΠΑΟΚ ευνόησε τη Σλοβακική ομάδα, που με τα εκτός έδρας γκολ πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.
Η Σλοβαν άνοιξε το σκορ με τον Μντβλέντεφ στο 38’ αλλά ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης με τους Λημνιό (49’ και Σφιντέρσκι (50’).
Η Σλόβαν ισοφάρισε στο 62’ με τον Ντε Μάρκο και αγκάλιασε την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει στο 87’ με τον Γιαννούλη, αλλά παρά το πλήθος των ευκαιριών που έχασε δεν μπόρεσε να πετύχει ακόμα ένα που θα του χάριζε την πολυπόθητη πρόκριση.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί (31’ Ντάγκλας Αουγκούστο), Εσίτι (84’ Μίσιτς), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (46’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.
ΣΛΟΒΑΝ: Γκρέιφ, Ντε Καμπς, Ραρσάλα (78’ Σουκχόσκι), Σπόραρ, Ιμπραχίμ (68’ Νόνο), Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν (87’ Ρατάο), Μποζίκοφ, Μπάιριτς, Ντέ Μάρκο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass