Επενδύει στα δικά της παιδιά η Αστραπή Ν.Π.

Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2019 22:06

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Μετά τις αλλαγές που έγιναν κυρίως σε διοικητικό επίπεδο, η Αστραπή Ν. Πολιτείας θέλει να πραγματοποιήσει ένα νέο ξεκίνημα, με φιλόδοξα σχέδια για το άμεσο μέλλον. Η ουσία είναι ότι ο σύλλογος επενδύοντας στα δικά του παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο ικανό να κερδίσει στα επόμενα δύο χρόνια το στοίχημα της ανόδου και να εδραιώσει τη θέση του στη μεγάλη τοπική κατηγορία.


Στην κεφαλή του συλλόγου βρίσκεται από φέτος ο Χρήστος Καραμούτης, ένας ικανός διοικητικός παράγοντας που έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και γνωρίζει πολύ καλά τη συνταγή της επιτυχίας.
«Επειδή φέτος αυξήθηκε ο αριθμός των μελών του Δ.Σ., υπάρχει καλύτερη, μπορώ να πω, οργάνωση και πιστεύουμε ότι η Αστραπή θα έχει καλύτερη πορεία φέτος, γιατί πέρυσι η ομάδα σώθηκε στις τελευταίες αγωνιστικές. Θέλουμε δηλαδή να τερματίσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά. Είμαι χαρούμενος γιατί υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, άρα υπάρχει μέλλον και πιστεύω ότι στα επόμενα δύο χρόνια η ομάδα αυτή μπορεί να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να αλλάξει κατηγορία» σχολίασε ο Χρήστος Καραμούτης και πρόσθεσε:
«Φυσικά μαζί με τα νέα παιδιά υπάρχει και ένας κορμός έμπειρων παικτών, που παράλληλα είναι και προπονητές στην Ακαδημία. Περιμένουμε επίσης κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ομάδα εντός των ημερών και σιγά-σιγά γινόμαστε μία πολύ ωραία παρέα. Πιστεύω η ομάδα να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις.
Αυτό που θέλω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό είναι ότι έχουμε πολλά νέα παιδιά που διαθέτουν ποδοσφαιρικό ταλέντο. Έτσι μαζί με τον Γιώργο Καφφέ -που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στις νεαρές ηλικίες- και μέσα από τη σκληρή δουλειά, τα παιδιά αυτά θα μπορούν μέσα σε δύο χρόνια άνετα να στηρίξουν την ομάδα στη μεγάλη τοπική κατηγορία.
Η γειτονιά αγκαλιάζει την προσπάθεια, υπάρχουν κάποιοι δυνατοί επαγγελματίες που είναι χορηγοί μας και για πρώτη φορά η ομάδα έχει θετικό ταμείο. Έτσι λοιπόν μπορούμε να κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον» κατέληξε ο κ. Καραμούτης.
Γ. ΚΑΦΦΕΣ: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Για τον τεχνικό της Αστραπής Ν. Πολιτείας η επιτυχία δεν έχει να κάνει μόνο με τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας και την πορεία της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ, αλλά κυρίως με την ανάδειξη και την προώθηση των ταλέντων του συλλόγου.
«Τα τελευταία τρία χρόνια η ομάδα άρχισε να επενδύει στα δικά της παιδιά. Φέτος αυτό είναι πιο έντονο. Έχει προωθηθεί όλη η Κ16 και ενσωματώθηκε με την ανδρική ομάδα στην οποία υπάρχουν κάποια έμπειρα παιδιά, που είναι και προπονητές της Ακαδημίας, όπως οι Ταρταμπούκας, Καλτσάς και Κατσιάνος. Θα συνεχίσουμε με αυτή τη φιλοσοφία γιατί στόχος μας είναι η βελτίωση των παιδιών αυτών, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, για να παρουσιάσουμε κάτι καλό στην Α1, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος βαθμολογικός στόχος. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καφφές και πρόσθεσε:
«Μας ενδιαφέρει παράλληλα η προώθηση παιδιών σε επαγγελματικούς συλλόγους όπως έγινε με τους Πράπα, Χατζή, Νότα. Υπάρχουν παιδιά που μας δείχνουν ότι έχουν δυνατότητες και μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω και εμείς, τα βοηθάμε όσο μπορούμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά η Α1 θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Δεν ξέρω εάν είναι καλό ή κακό. Θα κριθεί στην πράξη. Στο τέλος θα δούμε εάν αυτή η επιλογή ήταν σωστή ή όχι» κατέληξε ο τεχνικός της Αστραπής.

Οι αλλαγές στο ρόστερ
Αποκτήθηκαν: Δημόπουλος, Κολλάτος, Φασούλας, Πραγκαφίλλης, Καντώνιας
Αποχώρησαν: Σκόμπας, Φακίτσας, Σταθάκος, Τσατσάρας, Γερακίνης, Σκουλίδης, Πράπας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass