Ανακοίνωσε Β. Νούσιο ο Απόλλωνας Λάρισας

Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2019 22:06

Την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Βαγγέλη Νούσιου ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού Βαγγέλη Νούσιου.

Ο Βαγγέλης θεωρείται δικαιολογημένα ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έβγαλε την τελευταία τριετία το λαρισινό ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε από τα μικρά τμήματα της Α.Ε.Λ., ενώ έγινε επαγγελματίας στην ΠΑΕ όπου παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια, έδειξε τις απίστευτες ποδοσφαιρικές του αρετές. Ο Βαγγέλης Νούσιος (07/06/1998) είναι γέννημα θρέμμα Λαρισαίος.Μόλις έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε.Λ. δεν άργησε να συμφωνήσει με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας μένοντας ουσιαστικά στο σπίτι του και στην πόλη του. Στόχος του Απόλλωνα είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους επαγγελματίες Λαρισαίους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του, γι' αυτό και αυτήν την στιγμή με τον Βαγγέλη Νούσιο, αυτός ο αριθμός αυξάνεται στους 13, ήτοι Χατζής, Σκούπρας, Καμπέρης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Κακάμης, Γκουντρουμπής, Τασιούλης, Κοντοθανάσης, Σουλιώτης, Λίταινας, Κωστούλας και Νούσιος. Ο Βαγγέλης Νούσιος υπέγραψε στα νέα γραφεία της ΠΑΕ στο κέντρο της πόλης, συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας διάρκειας δύο ετών, παρουσία του εκπροσώπου του, κ. Βασίλη Βάνη και του υπεύθυνου της οικονομικής διαχείρισης της ομάδας, κ. Αχιλλέα Σακελλαρίου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass