ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Ανακοίνωσε τον Αντώνη Βούζα ο Οικονόμος

* Την Κυριακή φιλικό με τον Απόλλωνα στην Τσαριτσάνη (18:00)

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2015 8:57

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Αντώνη Βούζα ανακοίνωσε χθες ο Οικονόμος Τσριτσάνης. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στον Φωστήρα και παλιότερα στην ΑΕΛ, προπονούνταν στους «Πράσινους» και χθες οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή.

Σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε», λίγο πριν αρχίσει η χθεσινή προπόνηση, επισήμανε τα εξής: «Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και από την πρώτη ημέρα που ήρθα είδα πολύ οργανωμένα τα πράγματα. Όπως ισχύει εξάλλου εδώ στην Τσαριτσάνη τα τελευταία χρόνια. Όλοι αποτελούμε μια οικογένεια, δεν υπάρχει μικρός, μεγάλος, όλοι είμαστε το ίδιο και προσπαθούμε για να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Και το πιο σημαντικό πιστεύω ότι αυτό είναι. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν για ότι το καλύτερο και μέσα από τη δουλειά όπου μπορέσουμε να φτάσουμε. Δεν υπάρχει ούτε ταβάνι, ούτε πάτος.

Όσον αφορά εμένα, θέλω να ευχαριστήσω τον Τάσο Μπεριτζά τον προπονητή μου, που μετά από επιλογή μου να σταματήσω τόσο μικρός το ποδόσφαιρο από κάποιες καταστάσεις, με προέτρεψε να επιστρέψω στο γήπεδο. Και γι' αυτό τον ευχαριστώ, όπως επίσης και την διοίκηση του Οικονόμου, που έδωσε το Ο.Κ. Για εμένα είναι μια καινούργια αρχή, ξανά στο ποδόσφαιρο και σε αυτό που αγαπάω».

*Εν τω μεταξύ, ο Οικονόμος αναζητεί έναν επιθετικό και η διοίκηση συνεχίζει τις επαφές με παίκτες για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Το πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου θα δώσει ο Οικονόμος την Κυριακή 9 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας», με τον δυνατό όπως δείχνουν τα πράγματα φέτος, Απόλλωνα Λάρισας.

Αναμένεται αρκετός κόσμος να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, για να δει την ανανεωμένη ομάδα της Τσαριτσάνης, που δουλεύει πολύ σκληρά κάτω από τις οδηγίες του τεχνικού Τάσου Μπεριτζά και του συνεργάτη του Χάρη Νούσια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass