ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Η ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ανταγωνιστικό σύνολο και τη νέα σεζόν

Γιάννης Τσακμακίδης: «Κάθε χρονιά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέσα από τα παιχνίδια» - Για την ΑΕΛ: «Να αντιληφθεί ο καθένας τον ρόλο του για να φτάσει η ομάδα μας εκεί που πρέπει»

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2015 10:07

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η πετυχημένη συνταγή της περσινής σεζόν, ως νεοφώτιστη στη μεγάλη τοπική κατηγορία, θα αποτελέσει τον βασικό πυλώνα πάνω στον οποίο η Αστραπή Ν. Πολιτείας θα κινηθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ουσιαστικά η χρονιά που αρχίζει αναμένεται να αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της προηγούμενης για τους «πορτοκαλί» που θέλουν να παρουσιάσουν ένα εξίσου ανταγωνιστικό πρόσωπο και να αποτελέσουν έναν υπολογίσιμο αντίπαλο για κάθε ομάδα. Με λίγες και επιλεγμένες προσθήκες, αφού ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ο ίδιος, η Αστραπή Ν. Πολιτείας στοχεύει στο να είναι και φέτος μία από τις ομάδες που θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στη μάχη της κορυφής.

«Αυτό που θέλαμε να κάνουμε από την αρχή που ήρθαμε σ’ αυτήν την ομάδα είναι ένα πράγμα: Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μας υπολογίζει σαν ομάδα ο κόσμος του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι το έχουμε καταφέρει αυτό και το ίδιο θα πράξουμε και φέτος» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Γιάννης Τσακμακίδης καταδεικνύοντας τη φιλοσοφία της ομάδας.

«Προχωρήσαμε σε κάποιες κινήσεις οι οποίες έχουν στόχο –όπως κάθε χρονιά- στο να βελτιώσουμε την ομάδα» πρόσθεσε, για να συνεχίσει λέγοντας πως «κρατήσαμε τον βασικό κορμό και παράλληλα συμπληρώσαμε τα κενά από τα παιδιά που έφυγαν ούτως ώστε να βελτιώσουμε τα κομμάτια εκείνα που θέλαμε. Οι στόχοι μας είναι πάντα αυτοί. Το λέω κάθε χρονιά ότι προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέσα από τα παιχνίδια και ότι υπάρχει στο μυαλό μας θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Ό,τι και να πούμε τώρα ότι δηλαδή οι στόχοι μας είναι υψηλοί ή όχι όλα θα φανούν στο γήπεδο. Από τη διάρκεια θα εξαρτηθούν τα πάντα. Κι αυτό είναι το θετικό στοιχείο της δικής μας ομάδας. Αποδείξαμε πέρσι, από την πρώτη χρονιά στην Α’ κατηγορία και σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα, ότι έχοντας διάρκεια, σοβαρότητα και συγκέντρωση σ’ αυτό που κάνουμε, καταφέραμε να πετύχουμε κάτι θετικό. Αυτός είναι ο στόχος μας και σ’ αυτό αποβλέπουμε».

Αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα ο Γιάννης Τσακμακίδης επισήμανε ως «το σίγουρο είναι ότι ξεκινάει σε μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολη οικονομικά. Αυτό φαίνεται ότι έχει αντίκτυπο και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δη στις ομάδες. Λογικά απ’ ό,τι φαίνεται –τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο μέχρι τώρα- θα είναι ένα πρωτάθλημα δύο, τριών ή και τεσσάρων ταχυτήτων. Δηλαδή αυτή τη στιγμή μεγάλες ομάδες, μεγάλα ονόματα, με μεγάλες επιτυχίες δυσκολεύονται πάρα πολύ για τη φετινή χρονιά και κάποιες άλλες φαίνεται ότι δυναμώνουν πάρα πολύ, αλλά όπως είπα όλα αυτά είναι στα λόγια. Ό,τι είναι να φανεί θα φανεί μέσα στο γήπεδο σε όλη τη χρονιά και όχι σε ένα, δύο ή πέντε παιχνίδια. Όποιος είναι συγκεντρωμένος, σοβαρός και έχει διάρκεια στο τέλος πιστεύω θα πετύχει τους στόχους του. Και φυσικά στόχος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα, μπορεί να είναι αγωνιστικοί, δηλαδή να βελτιωθείς αγωνιστικά. Αυτό μπορείς να το πετύχει και χωρίς να φτάσεις πολύ ψηλά» είπε ο τεχνικός της Αστραπής Ν. Πολιτείας.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΦΟΝΤΟ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Συνεχίζοντας την τοποθέτησή του ο Γιάννης Τσακμακίδης αναφέρθηκε και στην ΑΕΛ τονίζοντας τα εξής:

«Θέλω με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ΑΕΛ, ότι λάθη έχουν γίνει ελπίζω να διορθωθούν. Ξέρω ότι έχουν γίνει πολλά λάθη. Ο καθένας να μπορέσει να αντιληφθεί τον ρόλο που έχει, γιατί ούτε ο ένας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα αλλά ούτε οι πολλοί λέγοντας πάρα πολλά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν. Να αντιληφθεί ο καθένας το ρόλο του για να φτάσει η ομάδα μας εκεί που πρέπει. Και το πρέπει για μένα είναι όχι απλά να φτάσει στη Σούπερ Λίγκα, αλλά οι βάσεις θα πρέπει να είναι τέτοιες έτσι ώστε να φτάσει στο επίπεδο της παλιάς ΑΕΛ, η οποία το θέμα δεν ήταν ότι έπαιζε στην Α’ Εθνική, αλλά ήταν υπολογίσιμη και μεγάλη δύναμη. Άρα πιστεύω ότι, επειδή θα γίνουν λάθη, απλά πρέπει αυτοί που έχουν τα ηνία της ομάδας να είναι έξυπνοι για να τα διορθώσουν πολύ νωρίς με έργα και χωρίς πολλά λόγια. Η ΑΕΛ το έχει πληρώσει αυτό, δηλαδή τα πολλά λόγια που αποσκοπούν μόνο στο να κερδίσουν κάποιοι τον κόσμο. Άρα κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό και να πάμε στην ουσία για να φτάσει και να μείνει η ΑΕΛ εκεί που όλοι μας θέλουμε» κατέληξε ο τεχνικός της Αστραπής Ν. Πολιτείας.

Τι δήλωσαν οι παίκτες

Τη βεβαιότητα ότι και φέτος η Αστραπή Ν. Πολιτείας θα είναι μία εξίσου ανταγωνιστική ομάδα εξέφρασαν από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Δημήτρης Αποστόλου: «Η ομάδα φέτος θα είναι το ίδιο ανταγωνιστική με πέρσι σ’ ένα εξίσου πρωτάθλημα ανταγωνιστικό. Όπως βλέπουμε κάποιες ομάδες έχουν ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα που θα το ευχαριστηθεί όλος ο νομός και στο τέλος της χρονιάς η καλύτερη ομάδα πιστεύω ότι θα ανταμειφθεί ανάλογα και θα ανέβει κατηγορία γιατί ο νομός μας φέτος εκπροσωπείται από μεγάλα ονόματα. Ελπίζω κι εμείς να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα όπως κάναμε πέρσι σαν νεοφώτιστη ομάδα. Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε εξίσου δυνατοί. Έχουμε πάρει παιδιά αξιόλογα και έμπειρους παίκτες που θα μας βοηθήσουν κι αυτοί για να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο και να έχουμε μία καλή χρονιά».

Βασίλης Σπανός: «Χαίρομαι που ήρθα στη Ν. Πολιτεία. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, το κλίμα επίσης πάρα πολύ καλό και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Βασίλης Μπατζέλας: «Φέτος είναι μία χρονιά διαφορετική από τις άλλες. Οι στόχοι της ομάδας είναι μία καλή πορεία και γενικά να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βέβαια δεν λέμε όχι και στον πρωταθλητισμό αλλά υπάρχουν κάποιες ομάδες πιο δυνατές από εμάς».

Νίκος Παππάς: «Ήρθα στη Ν. Πολιτεία, μία ομάδα πάρα πολύ ικανή. Θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί φέτος, θα παλέψουμε με όλες τις ομάδες και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο».

Δημήτρης Μαγαζιώτης: «Ήρθαμε στη Ν. Πολιτεία, σ’ ένα πολύ καλό σωματείο. Όπως και πέρσι η ομάδα είχε υψηλούς στόχους. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να το δείχνουμε κάθε μέρα όλο και περισσότερο στην προπόνηση τι μπορούμε να κάνουμε. Από ‘κει και πέρα ό,τι καλύτερο θα είναι ευπρόσδεκτο».

Το πάρε δώσε

Ήρθαν: Κοταρέλας, Μολλάς, Λιούσκας, Μαγαζιώτης.

Έφυγαν: Μπρέλλας, Κυριάκος, Φλώρος, Χασιώτης, Καψιώχας.

Το πρόγραμμα των φιλικών

10/8 Γλαύκη-Αστραπή

19/8 με ΠΑΟΛ

22/8 Αστραπή –Λάρισα 2012

25/8 Φαλανιακός- Αστραπή

29/8 Μακρυχώρι- Αστραπή

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass