ΕΝΩ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΟΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ

Υπέγραψε ο Ουρτάδο στην ΑΕΛ

* Στο Καρπενήσι από χθες οι «βυσσινί» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2015 11:00
Ο Ουρτάδο με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ και μάνατζέρ του, Βέλα Τζούνιορ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Ο Ουρτάδο με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ και μάνατζέρ του, Βέλα Τζούνιορ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

«Η ομάδα που σαν σίφουνας σαρώνει...». Το γνωστό σύνθημα των φιλάθλων της ομάδας που ακούγεται συχνά στα παιχνίδια της ΑΕΛ κάνει πράξη η διοίκηση τουλάχιστον στα μεταγραφικά θέματα, όπου οι «βυσσινί» εντυπωσιάζουν και δείχνουν ότι θα είναι πλήρεις σε όλες τις γραμμές.

Χθες το απόγευμα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ, για τα επόμενα δύο χρόνια, ο ποδοσφαιριστής από τη Βενεζουέλα, Φρανσίσκο Πολ Ουρτάδο, στα γραφεία της ΠΑΕ, παρουσία του πρώην παίκτη της ΑΕΛ, Βέλα Τζούνιορ, ο οποίος είναι και ο μάνατζέρ του. Το πρωί είχαν ανακοινωθεί και οι νεαροί Χάμος, Σουλιώτης και Πατινιώτης.

-Ο Φρανσίσκο Εμίλιο Ουρτάδο γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1987 στο Καράκας της Βενεζουέλας, έχει ύψος 1.72, ζυγίζει 70 κιλά και είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Βενεζουέλας. Αγωνίζεται κυρίως στη θέση του επιθετικού μέσου, αλλά και σε εκείνη του αριστερού ακραίου επιθετικού. Πριν ακόμη κλείσει τα 19 του χρόνια, τη σεζόν 2006-07, αγωνίσθηκε για πρώτη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες με τη φανέλα του Πανηλειακού, μετρώντας δεκατέσσερις συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Από το 2007 έως το 2009 αγωνίστηκε με μεγάλη – επίσης – επιτυχία στον Αίαντα Σαλαμίνας, ενώ την τριετία 2010-13 φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τα 16 τέρματα που πέτυχε (σε 77 συμμετοχές), είχε μοιράσει σχεδόν τα μισά γκολ της Παναχαϊκής! Βασικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του είναι η ταχύτητα και η υψηλή τεχνική κατάρτιση. Στο πρωτάθλημα της Super League την σεζόν 2013-2014 είχε 6 συμμετοχές με τον Αστέρα Τρίπολης, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Τη σεζόν 2014-2015 είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ με τον Παναιγιάλειο στην Football League. Συνολικά σε 167 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου που έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα έχει σημειώσει 32 τέρματα.

-Σε νέα παιδιά παράλληλα επενδύει η ΠΑΕ ΑΕΛ για την καινούργια αγωνιστική περίοδο και χθες στο ρόστερ προστέθηκαν τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές. Ο Δημήτρης Σουλιώτης που αγωνιζόταν στον Τύρναβο 2005, ο Σωτήρης Χάμος ο οποιος επαιζε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και ο Αθανάσιος Πατινιώτης που από την Παναχαϊκή επέστρεψε στα παλιά του… λημέρια. Η ΠΑΕ ΑΕΛ λοιπόν ανακοίνωσε την απόκτηση των ποδοσφαιριστών:

1. Δημήτριο Σουλιώτη, 20 ετών, κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1,94, με συμβόλαιο 4 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Τύρναβος και ήταν βασικό στέλεχος στο δεύτερο μισό της περιόδου, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά για αυτή τη μεταγραφή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Βασίλη Μπρέζα.

2. Σωτήριο Χάμο, 22 ετών, αμυντικό χαφ, με ύψος 1,87, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης,με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη μεταγραφή το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

3. Αθανάσιο Πατινιώτη, 21 ετών, αριστερό περιφερειακό και εσωτερικό επιτελικό μέσο, με ύψος 1,77, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία είχε μεταγραφεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ με αγορά και είχε υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Μετά από περίπου 3 ώρες ταξιδιού οδικώς, η αποστολή των «βυσσινί» έφτασε στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα διεξαχθεί έως τις 14 Αυγούστου.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθησαν ο Θανάσης Πατινιώτης λόγω κάποιου προβλήματος που έχει προκύψει και ο Μίλαν Μπόγιοβιτς που δεν ανανέωσε την άδεια παραμονής. Αρχηγός αποστολής είναι ο τεχνικός διευθυντής, Θωμάς Κυπαρίσσης, από το τεχνικό τιμ, ο προπονητής, Ράτκο Ντόστανιτς, ο βοηθός προπονητή Κώστας Κατσάρας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Τσότσας, ο γυμναστής Κώστας Μαντζιώκας, ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Ζαχαρής μαζί με το Δημήτρη Κρέτσαβο, ο φροντιστής Κώστας Τσαρέας και ο οδηγός λεωφορείου ο Θανάσης Ντόβας. Η πρώτη προπόνηση έγινε χθες το απόγευμα προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και το Σαββατοκύριακο πιθανότατα οι «βυσσινί» να δώσουν το πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass