Ακόμη ζουν το... όνειρο στον Απόλλωνα

ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ: ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2019 22:55

Πολλοί ήταν αυτοί που εκτιμούσαν πως ο Απόλλωνας θα δεχτεί πολλά γκολ στη φιλική αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, καθώς υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και κανείς ίσως δεν περίμενε το τελικό 0-0.

Αποτέλεσμα μιας φιλικής αναμέτρησης, που δεν παύει όμως να είναι εντυπωσιακό, δεδομένης της δυναμικής του αντιπάλου των «κυανόλευκων», αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα της Τουρκίας έπαιζε με τα γνωστά αστέρια της, όπως τους Κουαρέσμα, Κάριους, Βίντα, Μεδέλ και Λιάγιτς. Αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Αριαν Μπελά και οι διοικούντες ήταν μετά τη λήξη του αγώνα κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Σαφώς και ένα φιλικό από μόνο του δεν λέει κάτι. Η διαφορά δυναμικότητας, όμως, είναι τέτοια που αν μη τι άλλο η ισοπαλία είναι σημαντική και θα δώσει άλλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων στη Super League 2. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Κώστα Κουρτεσιώτη, εκ των αρχηγών του Απόλλωνα, ο οποίος και τόνισε τα εξής: «Καταρχάς είναι μοναδική εμπειρία για όλους μας, να παίζεις κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι η Μπεσίκτας. Με παίκτες που τους βλέπουμε και τους απολαμβάνουμε, μόνο στην τηλεόραση. Τέτοια φιλικά βοηθούν πάρα πολύ κυρίως τα νέα παιδιά, όμως αυτό που απολαύσαμε πρέπει σιγά-σιγά να το αφήσουμε στην άκρη, να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά στην προετοιμασία, για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ

Ο Απόλλων Λάρισας θα ολοκληρώσει τα φιλικά του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αγωνιζόμενος αύριο Πέμπτη 1 Αυγούστου και ώρα 19:00 (ώρα Ελλάδος-18:00 τοπική ώρα), με την AL Wasl (Dubai) στο Bishofshofen της Αυστρίας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ Κ-19

Καλούνται όλοι οι παίκτες της Κ-19 της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας να βρίσκονται σήμερα και ώρα 8 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου, στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Θα υπάρξει ομιλία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά προς το τμήμα, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και με τον νέο τεχνικό κ. Ευάγγελο Στουρνάρα. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη. *Επίσης, από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει τριήμερο δοκιμών για νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000, 2001, 2002 και 2003. Την Τρίτη (06/08), την Τετάρτη (07/08) και την Πέμπτη (08/08) στο γήπεδο Φιλιππούπολης θα πραγματοποιηθούν δοκιμές για όσα παιδιά θέλουν να συμμετάσχουν στην ομάδα Κ-19 του συλλόγου μας. Ώρα προσέλευσης στις 5.30 το απόγευμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες: 6936-264.626 (κ. Στουρνάρας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass