Περισσότερες εναλλακτικές λύσεις η ΑΕΛ

* ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ * ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΕΤΡΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2019 22:52

Μετά το ρεπό που δόθηκε από τον τεχνικό της ομάδας Γκόρνταν Πέτριτς, οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν χθες το απόγευμα σε ρυθμούς προετοιμασίας, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.

Ο Σέρβος προπονητής είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να προσπαθούν για να αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει και σίγουρα δεν είναι εύκολο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να περιμένουμε θεαματικά αποτελέσματα. Στα μέχρι τώρα φιλικά που έδωσαν οι «βυσσινί» στο Καρπενήσι με Πανιώνιο, Ν.Π.Σ. Βόλο και Παναιτωλικό, όπου αναδείχτηκαν ισόπαλοι, είχαν γενικά μια καλή παρουσία, εάν αναλογιστούμε πως υπάρχει και η κούραση από τις δυνατές προπονήσεις, ενώ δεν είναι εύκολο να υπάρξει η κατάλληλη χημεία παλιών και νέων παικτών, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ευχάριστο είναι πως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα δείχνουν πως γρήγορα θα προσαρμοσθούν σ' αυτά που τους ζητάει ο προπονητής τους και στην τακτική που σκέφτεται να εφαρμόσει, ώστε να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη για τις 25 Αυγούστου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League, όπου θα αγωνιστεί στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο Αθηνών. Θα υπάρξουν λοιπόν όπως όλα δείχνουν περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και στόχος είναι να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ και στο Κύπελλο Ελλάδος θα επιδιώξει να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Το επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο να γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας με την τοπική ομάδα την ερχόμενη Κυριακή 4 Αυγούστου, ενώ θα ακολουθήσει νέο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», την Τετάρτη 7 Αυγούστου. Σήμερα και αύριο είναι προγραμματισμένες να γίνουν διπλές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις των Δένδρων. *Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ και μετά την προπόνηση, ο τεχνικός Γκόρνταν Πέτριτς παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και στους συνεργάτες του, στο κατάστημα εστίασης που έχει ο Βαγγέλης Μόρας στο Φρούριο και το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.: Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass