Πρόβλημα με τηλεοπτικά συμβόλαια ομάδων

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2019 15:27

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και τις τελευταίες πληροφορίες η κυβέρνηση προωθεί σχέδιο δραστικής μείωσης του κόστους της ΕΡΤ. Και έτσι το κρατικό κανάλι δεν προτίθεται να δώσει φέτος τα χρήματα που είχε δώσει στις ομάδες με τις οποίες είχε συμφωνία την περσινή αγωνιστική περίοδο. Και παράλληλα δεν φαίνεται ότι θα υλοποιηθούν οι συμφωνίες με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ με μεγάλα συμβόλαια για τα οποία είχαν γίνει και σχετικές καταγγελίες.

Ο Παναθηναϊκος, ο Άρης, ο Ατρόμητος, η Λαμία, ο Παναιτωλικός και η Ξανθη είναι οι ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον «αέρα» με τα νέα δεδομένα. Στο Μέγαρο Μαξίμου έχει φτάσει και έκθεση της Grant Thornton, η οποία έκανε αξιολόγηση της τηλεοπτικής αγοράς για την ΕΡΤ, με τα αποτελέσματα να δημιουργούν την ανάγκη για μείωση του κόστους που αφορά στην επένδυση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι ομάδες αν τους προταθεί μείωση αυτού του μεγέθους και κάπου εκεί μπαίνει στην εξίσωση και η NOVA, η οποία δεν αποκλείεται να κινηθεί για κάποιες από τις ομάδες αυτές, με τον Παναθηναϊκό φυσικά να αποτελεί τον μεγάλο στόχο. Το θέμα είναι αν το συνδρομητικό κανάλι μπορεί να καλύψει το κόστος για όλες τις ομάδες.

Όλα αυτά και ενώ παραμένει στον «αέρα» και το θέμα των 12 ΠΑΕ της Super League 2, της νέας κατηγορίας που συστήθηκε στην προοπτική να έχουν οι ομάδες έσοδα 800.000 ευρώ μόνο από την ΕΡΤ. Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να αποκτήσουν τόσο οι ομάδες αυτής της κατηγορίας, όσο και της Football League τηλεοπτική στέγη στην ΕΡΤ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass