«Εμπρός μαρς» για τον Δαμασιακό

* Σήμερα στο γήπεδο Μεσοχωρίου στις 18:30 * Κοντά στην πραγματοποίηση σπουδαίας μεταγραφής

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2019 20:43

Νέα αγωνιστική σεζόν, νέα ομάδα, νέα όνειρα για τον Δαμασιακό που σήμερα στις 18:30 έχει προγραμματίσει το ξεκίνημα της προετοιμασίας στο γήπεδο του Μεσοχωρίου «Νικόλαος Τζήκας», μιας και στο δικό του γήπεδο ο αγωνιστικός χώρος είναι υπό ανακαίνιση.

Ο προπονητής και διοίκηση της ομάδας καλούν όλους τους διαθέσιμους παίκτες της αλλά και τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, για συνεχίσουν όλοι μαζί, από εκεί όπου σταμάτησαν πέρσι στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.
Η ομάδα, υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Μπουκουβάλα, θα ξεκινήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο με την αναγνωριστική συγκέντρωση όλων των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών και φυσικά την παρουσία της νέας διοίκησης.
Η νέα και νεανική διοίκηση των «γαλανόλευκων» έχει προβεί στις απαραίτητες μεταγραφές - ανανεώσεις και επιστροφές ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ομάδας, μιας και στο φετινό πρωτάθλημα ο Δαμασιακός θα παραταχθεί με πάρα πολλούς γηγενείς παίκτες. Η ομάδα θα είναι από τις λίγες αν όχι η μοναδική σε όλο το πρωτάθλημα με τόσο πολλούς Δαμασιώτες ποδοσφαιριστές, ενώ στα σχέδια προπονητή και διοικούντων είναι να αποκτηθούν άλλοι τρεις παίκτες. Όπως έγινε γνωστό, στον Δαμασιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ένας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα και αναμένεται πως θα προκαλέσει αίσθηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass