Ο ΠΟΕ ανακοινώνει τον Σωτήρη Χάμο

Σήμερα το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2019 20:41

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμη να ανακοινώσει η διοίκηση του ΠΟΕ, καθώς συμφώνησε με τον Σωτήρη Χάμο, που αγωνιζόταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και παλιότερα σε ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Τηλυκράτη Λευκάδας και Πύδνα Κίτρους.


Ο 26ρονος μέσος αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση της διοίκησης του ελασσονίτικου συλλόγου και απλά αναμένεται η επισημοποίηση της συμφωνίας(σ.σ. είχε γράψει για τη μεταγραφή πριν από μερικές μέρες η «Ε».
Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και σίγουρα έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος ο τεχνικός ηγέτης Ζήσης Ζιάγκας, που γνωρίζει πολύ καλά την ποιότητά του.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Σήμερα είναι προγραμματισμένο, το πρώτο ραντεβού του προπονητή Ζήση Ζιάγκα και των συνεργατών του, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας, για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Σήμερα Δευτέρα 29/7/19 και ώρα 18:00 ξεκινά η έναρξη της νέας σεζόν και η προετοιμασία της ομάδας του ΠΟΕ υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ζήση Ζιαγκα και των συνεργατών του, Θανάση Κυριλλίδη και Παναγιώτη Νάση. Η διοίκηση του ΠΟΕ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της επαρχίας Ελασσόνας να παρευρεθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass