Ανάγκη επείγουσας αντιμετώπισης βίας και «στημένων» αγώνων

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2019 15:44

Η αντιμετώπιση της βίας και των προσυνεννοημένων αγώνων αποτελούν τη βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης στον τομέα του ποδοσφαίρου και στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει τακτική συνεργασία με την ΕΠΟ.

Αυτό τονίστηκε κατά την πρώτη συνάντηση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένο, που έγινε χθες το μεσημέρι. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν στην ανάγκη να ξεκινήσει μια ειλικρινής, καθαρή και έντιμη συνεργασία, με στόχο να απομακρυνθούν τα πολλά «σύννεφα» πάνω από το κυρίαρχο άθλημα της χώρας, καθώς η εικόνα του είναι προβληματική και μερικές φορές όχι εκείνη που θα έπρεπε. Αποφασίστηκε η συχνότατη συνεργασία Υφυπουργείου και ΕΠΟ, ώστε στον ένα μήνα που απομένει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, να έχουν φανεί τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, πάντα υπό τη συνθήκη του σεβασμού στο αυτοδιοίκητο, αλλά και την υποχρέωση της Πολιτείας να μεριμνά προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Μάλιστα, οι κ. Αυγενάκης και Γραμμένος συμφώνησαν να υπάρξει εντός των προσεχών ημερών νέα συνάντηση, αυτή τη φορά με συγκεκριμένη ατζέντα και χρονοδιάγραμμα, καθώς τα θέματα της βίας και των προσυνεννοημένων αγώνων χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass